Sabun Gluta Kojic 3 Layer Original !!

#IntanBeautyCentre

Sabun Gluta Kojic 3 Layer Original !!


Ramai yang tanye intan pasal sabun nih,... At last intan amik jugak heheh.... So far feed back yg customer yang dah guna mmg diaorg kate ok & mmg perubahan yg sangat baik unt kulit.... & atas sbb tu gak la diaorg soh intan cari....


OK ini lain dr Sabun Gluta Kojic yang 2 layer tu ye... Bbebza dr segi kandungan & rupa paras... Kandungan tuk gluta kojic 3 Layer nih lebih banyak..... 


Harga hanya RM25 (sm) ; RM30 (ss) unt Seketul.... Unt pembelian secara Borong boleh terus PM intan di pages or boleh email ye ;)






FORMULA BARU!!

DENGAN 3 LAPISAN WARNA!!!!
KESAN MENAKJUBKAN!!
GABUNGAN KOLAGEN & GLUTATHIONE!!

SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA.. 
UNTUK KEGUNAAN BADAN / MUKA
HILANGKAN SEGALA YANG KUSAM JUGA MASALAH 
YANG MEMBELENGGU..
 CUBA LAH!!! 

saiz besar, boleh bertahan 1 bulan ke 2 bulan..juga tidak mustahil boleh bertahan 3 bulan.. 

KELEBIHAN:
- MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
- MENGURANGKAN KEDUT SERTA MENEGANGKAN
- MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP TERMASUK BAHAGIAN BADAN
- MENYAMARATAKAN TONA KULIT
- MENGHILANGKAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
- MENGHILANGKAN MINYAK BERLEBIHAN
- WAJAH LEBIH PUTIH BERSERI
- KULIT LEBIH LICIN
- MEMUDARKAN JERAGAT
- MENGHILANGKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD

BAHAN KANDUNGAN DALAM GLUTATHIONE COLLAGEN SOAP WITH KOJIC + GRAPE SEED :


  • GLUTATHIONE
Membantu / menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentations, jerawat dan parut jerawat, age spots dan freckles.
  • COLLAGEN
Membantu memberi kelembapan pada kulit wajah anda, apabila mencuci muka dengan sabun ini akan dapat menganjalkan kulit anda supaya kelihatan lebih tegang + putih.


  • ARBUTIN
Arbutin dikenali sebagai bahan yang paling bagus dan efektif dalam pencerahan kulit muka. Arbutin menolong memperbaiki dan menjaga kulit yang rosak akibat daripada free radicals dan juga menolong menghalang pengeluaran melanin yang sangat banyak. Arbutin bagus digunakan kerana tidak mengandungi bahan toksik, hidroquinon atau semua bahan berbahaya. Tiga fungsi penting arbutin ialah : Whitening effects, anti- age effect and UVB/ UVC filter

  • KOJIC ACID
kojic acid lebih efektif daripada whitening agen yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. Kojic acid lebih baik dan tidak mendatangkan kesan yg berbahaya seperti hidroquinon. Ia adalah natural ekstrak yang mencerahkan cela2 dan parut.

  • GRAPESEED EXTRACT
Seperti yang kita tahu anggur adalah buah yang memiliki KANDUNGAN ANTI OKSIDAN TINGGI Yang bermanfaat untuk Anti radikal, berfungsi untuk mendetoksfikasi racun.

CADANGAN PENGGUNAAN :
  • Untuk tujuan penjimatan, potong sabun kepada beberapa bahagian lebih kecik seperti 5 bahagian kecil. Harus dipotong bahagian oren + putih sekali supaya dapat guna kedua-dua kandungan aktif tersebut.
  • Untuk kulit normal memadai 2x sehari, kulit berminyak 3x sehari, kulit kering 1x sehari.Or bergantung keselesaan dan kesesuaian kulit masing-masing.
  • Tempoh masa semasa pemakaian adalah seperti dibawah :

  1. Kulit Berminyak - 3minit dan bilas
  2. Kulit Normal - 1 minit dan bilas
  3. Kulit Kering - Kurang dari 1 minit dan bilas.

  • Banyak testimoni mengatakan sabun ini sangat berkesan!!

APA KATA MEREKA YANG TELAH MENGGGUNAKANNYA.

Testimoni Maria..
Sabun ni bes sangat,jeragat mmg dah kurang.

Testimoni Dannia..
"Sabun dah dapat, 3 kali cuci dah dapat rasa kesan...mak kita pun nak guna juga..hehehe "

Testimoni Rohamiza
" Sis, brg dah dapat petang semalam, dah pakai sabun 2 , bes sgt2..smlm sampai terus pakai,baru sehari dah ase perubahan..hubby pun dah pakai dia kata muka dia ase kembng, betul sis x tipu punya...parut dah nampak pudar pakai scar portion...tq sgt2.

Testimoni Ally..
Salam sis ..ally dah dpt sabun tu noon yesterday...tq so much!! smlm ada kawan tanya ally pakai sabun apa,coz muka nampak soft n lain..hihihi..ally promote sabun ni...nmpk mmg ada yg minat..nnti ally nak jual kat depa smue blh? hihihi..

Testimoni lagi ~Sis.. Alhamdulilah. Lepas almost 2 minggu guna sabun gluta, parut jerawat da makin pudar. Kulit semakin licin.. Dulu kalau apply make up, susah nk stay on face.. Tdi saya put on make up, da setengah hari pn make still on.. Muka pn tk berkilat. Saya suka sgt... 10Q sis..

Testimoni ~mmg terbaek sabun gluta,my mum pakai jeragat2 pun hilang..ramai kwn2 tegur..especially utk org2 yg berumur elok try..pakai produk NV,natasya dan bemcm2 produk pun just pudarkan shj tp pakai sabun gluta bleh hilang..terbaek..nanti nk oder lagik.. :)

HATI-HATI :-



Ramai yang tanya beza 3 layer kualiti tinggi , kualiti rendah , palsu ....etc
di sini saya satukan dalam dua kategori kualiti tinggi atau ori dan kualiti rendah atau palsu.Yang palsu bau tak sama langsung dengan yang ori.

CIRI-CIRI SABUN PALSU :
*Di antara 3-3 layer ada rekahan.

*Bila diguna sabun akan terkeluar satu2 layer.

*Tidak berkilat seperti yang original.

*Yang palsu lebih nipis

Cara Pembelian SABUN GLUTA KOJIC 3 LAYER
☎ Belian boleh terus Whatsapp  ke 
Jangan lupa like sekali fanpage Kami ye 
Facebook : Intan Beauty Centre
Instagram : @intanbeautycentre
Syarat / Terma Pembelian : Click Sini
Semak Tracking No Anda : Click Sini

No comments: