Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Set

#IntanBeautyCentre

Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty Cream Set

Collagen Plus Vitamin E Whitening Beauty
100% ORIGINAL 

☑ MENGHILANGKAN JERAGAT/JERAWAT
☑ UNTUK AWET MUDA
☑ MENGHAPUSKAN KULIT YANG KUSAM
☑ MENGHILANGKAN BINTIK-BINTIK HITAM
☑ MENGANJALKAN KULIT WAJAH
☑ MENGECILKAN PORI-PORI

Harga Termasuk Postage : 

1 SET : RM30 (SM) ; RM35 (SS)


BORONG:

12 SET : RM216
24 SET : RM408
36 SET : RM576
(FREE POS SEMENANJUNG UTK BORONG)

Untuk Order : 
Boleh terus ☎ SMS "SETCOLLAGEN" ke 012-375 2145 or email ke intanbeautycentre@yahoo.com or PM / INBOX (LINK : ❋http://www.facebook.com/messages/intanbeautycentre) ye &Intan Beauty Centre akn reply cara order ye ;)


Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari.

ITEM TERDIRI DARIPADA:
☀ COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY SOAP - 35 GRAM
☀ COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY DAY CREAM - 25 GRAM
☀ COLLAGEN PLUS VIT E WHITENING BEAUTY NIGHT CREAM - 25 GRAM



Collagen Plus Day Cream (Kuning)

  • Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari. Dipakai siang hari dengan cara menyapau rata secara nipis di serata wajah.

Collagen Plus Night Cream (Putih)

  • Collagen Plus diformulasikan dengan Vit C, AHA, Moisturizer, dan Vit E. Mengurangkan masalah kulit kusam dan melembapkan serta membuatkan kulit terasa gebu dan segar sepanjang hari. Untuk dipakai waktu malam selepas membasuh kulit dengan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah. Dapat digunakan sebagai alas bedak / pelindung dari sinar matahari. Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa secepat 1 minggu.

Collagen Plus Whitening Beauty Soap

  • Sabun yang berfungsi untuk membersih, melembap dan melicinkan kulit tanpa menyebabkan kekeringan. Ia mampu memberikan hasil kulit sihat, bersih dan lebih cantik.



Kebaikan 3 IN 1 Krim muka siang & malam: 

  •  Mencerahkan Kulit & Mengurangkan Masalah Kulit Kusam
  •  Menjadikan Kulit Lebih Lembut
  •  Mengurangkan Masalah Jerawat & Bintik Hitam
  •  Memudarkan Kesan Parut Jerawat
  •  Melembabkan Kulit
  •  Menghalang Tanda-tanda Penuaan Seperti Kedutan
  •  Membuatkan Kulit Terasa Gebu & Segar Sepanjang Hari



Harga Termasuk Postage : 

1 SET : RM30 (SM) ; RM35 (SS)


BORONG:

12 SET : RM216
24 SET : RM408
36 SET : RM576
(FREE POS SEMENANJUNG UTK BORONG)

Untuk Order : 
Boleh terus ☎ SMS "SETCOLLAGEN" ke 012-375 2145 or email ke intanbeautycentre@yahoo.com or PM / INBOX (LINK : ❋http://www.facebook.com/messages/intanbeautycentre) ye &Intan Beauty Centre akn reply cara order ye ;)



Kelebihan/ Fungsi :
  • Mencerah dan memutihkan muka
  • Melicinkan kulit muka
  • Kulit nampak tegang
  • Melembabkan kulit yang kering
  • Mengurangkan dan menghilangkan tompok HITAM di muka
  • Mengurangkan dan menghilangkan PARUT akibat jerawat
  • Mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
  • Mengatasi masalah kulit kusam dan tompok gelap bawah mata.
  • Mengatasi masalah kulit berminyak
  • Menstabilkan tona kulit
  • Memutihkan wajah
  • Menghilangkan bintik-bintik hitam, jerawat dan bekas jerawat di wajah
  • Mengecilkan pori-pori
  • Menganjalkan kulit wajah
  • Membuat wajah putih dan berseri

Cara Pemakaian : 

  • Krim Siang (Kuning) Collagen Plus Vit E : Untuk dipakai siang hari selepas membasuh kulit dengan sabun Collagen Plus Vit E dan sapu rata secara nipis di seluruh wajah dan leher. 
  • Krim Siang (Kuning) Collagen Plus Vit E boleh digunakan sebagai alas bedak / pelindung UV dari sinar matahari. 
  • Krim malam (putih) Collagen Plus Vit E : Untuk dipakai waktu malam selepas mencuci muka dengan sabun Collagen Plus Vit E dan cara menyapu rata secara nipis ke serata kulit wajah dan leher. 

Wajah akan kelihatan bersih dan putih dalam masa 2 minggu tanpa pengelupasan.

Harga Termasuk Postage : 

1 SET : RM30 (SM) ; RM35 (SS)


BORONG:

12 SET : RM216
24 SET : RM408
36 SET : RM576
(FREE POS SEMENANJUNG UTK BORONG)

Untuk Order : 
Boleh terus ☎ SMS "SETCOLLAGEN" ke 012-375 2145 or email ke intanbeautycentre@yahoo.com or PM / INBOX (LINK : ❋http://www.facebook.com/messages/intanbeautycentre) ye &Intan Beauty Centre akn reply cara order ye ;)




Perbezaan yg nyata krim yg original dan fake...
  • Krim malam ori teksturnya halus...tidak likat/pekat dan senang di pakai...kurang melekit...
  • Krim siang ori teksturnya lembut...halus...licin dan juga mudah disapukan ke wajah...
  • Kalau krim yg x ori...teksturnya adalah sebaliknya...
Siapa yg biasa pakai yg ori dan pernah try yg x ori...mmg boleh cam bezanya...

Kalau pakai x ori...kulit akan start mcm burn sket gtu....dalam seminggu...jerawat akan naik...dan sentiasa akan naik...
jangan kata nak dapat kulit cantik...malah xde langsung..harus ingat yer..

kesan pon mmg xde...

tapi kalau pakai yang ori...mula2 pakai mmg tiada langsung kesan burn gtu...cuma kulit sedikit menegang..dan mengelupas halus sangat(bergantung pada kulit), ada yang langsung tak mengelupas...tapi parut cepat saje memudar...pastu jerawat yg ada sebelum pakai krim tu...cepat saje mengecut...dn x de tinggalkan parut...

dah lama pakai...korunk tgn nti wajah korunk macam kene collagen injection...hehehe
kulit macam licin...penuh....pori2 tertutup...kelihatan cerah..halus...dan tona kulit akan sekata...

boleh je kalau nak mencari yang paling murah...tapi jangan pula bila ada timbul masalah kulit...korunk salahkan krim ni plak...lebih teruk lagi salahkan seller...hehe..
mmg sukar nak bezakan yg ori dgn x...
bila pakai baru tau..

so apa2 pun terpulang pada korunk semua..


 SELAMAT,TIADA BAHAN TERLARANG,JIMAT..TERLARIS MASA KINI !!


















Harga Termasuk Postage : 

1 SET : RM30 (SM) ; RM35 (SS)


Cara Pembelian CPVE
☎ Belian boleh terus Whatsapp  ke 

Jangan lupa like sekali fanpage Kami ye 
Facebook : Intan Beauty Centre
Instagram : @intanbeautycentre
Syarat / Terma Pembelian : Click Sini
Semak Tracking No Anda : Click Sini

No comments: