December 2013

#IntanBeautyCentre

Pati Ibu Mask By LiyanazSkincare memang BEST !!


 Pati ibu emas mask superbbb whitening,anjal dan tegang serta menghilangkan 100% kotoran pada muka minyak berlebihan pada muka pun serap habis!!!

Cara mengunakan just put the mask into ur face n wait untill 15-20minit n peel off!!
That's It ... !!
Simple kan heheh..... Memang lepas pakai uolls sendiri akn rasa kelainan... Intan dah try memang muka rasa soft sangat2 (lepas tu pakai plak EGF Serum + Oxygen Cream by Ninaskincare) Perghhh memang bebetol rasa cam kulit baby.... Lepas tu pakai Babies Blink Night cream... Mmmmm Lengkap heheh

Super Glitter White By LyanazSkincare


Super Glitter White
Jeng...Jeng...Jeng...ni baru super glitter white betul!!!! Hah !! 
Intan suka color dia heheh color rainbow haha... Then sbb Intan suka mencuba kan... So Intan dah pakai... memang lepas pakai bila pakai bedak bertambah cantik & glowing tau... Sekata aje.... Memang best sangat-sangat.. Intan puas ati gila pakai so rasanya Best gak kalau leh share ngan uolls heheh

EGF SERUM memang best dan berkesan !


Akhirnyaaa Intan update juga pasal EGF SERUM nih heheh.. 
Intan hanya buat FB aje unt EGF nih heheh xsempat nak update dalam blog...
So akhirnya....
Setelah mendapat feed back dari customer yg KEBABOOM (heheh) baru la intan terasa nak update dalam blog hehe....

       

Terlajak Laris !! Double Gluta Soap memang BEST !!




DOUBLE GLUTA SOAP