Pati Ibu Mask By LiyanazSkincare memang BEST !!

#IntanBeautyCentre

Pati Ibu Mask By LiyanazSkincare memang BEST !!


 Pati ibu emas mask superbbb whitening,anjal dan tegang serta menghilangkan 100% kotoran pada muka minyak berlebihan pada muka pun serap habis!!!

Cara mengunakan just put the mask into ur face n wait untill 15-20minit n peel off!!
That's It ... !!
Simple kan heheh..... Memang lepas pakai uolls sendiri akn rasa kelainan... Intan dah try memang muka rasa soft sangat2 (lepas tu pakai plak EGF Serum + Oxygen Cream by Ninaskincare) Perghhh memang bebetol rasa cam kulit baby.... Lepas tu pakai Babies Blink Night cream... Mmmmm Lengkap heheh


Jenis-Jenis Pati Ibu Emas : 

✿ Pati Diamond : Utk Cerah & Kulit Berjerawat (AVAILABLE)

✿ Pati Emas : Utk cerah dan mengurangkan kedutan2 dan menegangkan (AVAILABLE)

Pati Pinky : Utk cerahkan dan melembutkan serta pinkish (AVAILABLE - Only 1 In Stock)

Pati Blinkwink : Normal skin fokus pencerahan berganda (AVAILABLE - Only 1 In Stock)

Pati Apricgold : Cerah serta mengurangkan jeragat dan bintik hitam (AVAILABLE)

Pati Starwink : Merehatkan muka yg penat dan mencerahkan serta jerawat pasir (NOT AVAILABLE)

Mencerahkan,mengebukan,menghilangkan jerawat,pudarkan jeragat dan memulihkan sel kulit baru...membuang semua kulit kusam


Harga Termasuk Postage : 
1 Pcs : RM40 (SM) ; RM45 (SS)

Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp KOD IPM ke 012-375 2145
 ☎ BBM Pin : 75D04C50
 ✉ PM / Inbox kami di http://on.fb.me/1aIB
Intan Beauty Centre akn reply cara order ye ;)




Kelebihan Ibu Pati Diamond / Gold : 

  • Hilangkan minyak pada muka
  • Mencerahkan kulit muka 
  • Menegangkan 
  • Membuang segala kotoran/habuk pada muka
  • Membantutkan tumbuhnya jerawat
  • Memudarkan jeragat dan parut
  • Melembapkan kulit
  • Membuang segala flek2 dan sel2 kulit mati
  • Membantu membuang white head pada kawasan hidung
  • Sesuai utk semua jenis kulit mahupun jerawat,sensitif dan kulit kusam
  •  DIAMOND utk bawah 30 tahun
  • GOLD utk atas 31 tahun

Kelebihan Ibu Pinky Limited Edition : 
  • Memberikan effect "blusher" pada kulit
  • Hilangkan minyak pada muka
  • Mencerahkan kulit muka 
  • Menegangkan 
  • Membuang segala kotoran/habuk pada muka
  • Membantutkan tumbuhnya jerawat
  • Memudarkan jeragat dan parut
  • Melembapkan kulit
  • Membuang segala flek2 dan sel2 kulit mati
  • Membantu membuang white head pada kawasan hidung
  • Sesuai utk semua jenis kulit mahupun jerawat,sensitif dan kulit kusam



Harga Termasuk Postage : 
1 Pcs : RM40 (SM) ; RM45 (SS)

Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp KOD IPM ke 012-375 2145
 ☎ BBM Pin : 75D04C50
 ✉ PM / Inbox kami di http://on.fb.me/1aIB
Intan Beauty Centre akn reply cara order ye ;)

Mask Pati Ibu Diamond ,  Emas , Pinky , Blinkwink & Apricgold 50ML

\



Kelebihan Mask Ibu Putih :

  • Mencerahkan dan memutihkan kulit
  • Menghaluskan kulit
  • Fokus mengurangkan minyak pada muka
  • Menegangkan kulit muka
  • Mencerahkan serta melembapkan
  • Menghilangkan fleks2 akibat parut2 jerawat
  • Membersihkan dari dalam
  • Mengecilkan pori2 muka
  • Membantutkan jerawat naik
  • Membuang segala white head/blackhead
  • Digunakan selama 15-20 minit
  • Selepas kering tarik secara perlahan2 dan cuci muka seperti biasa



Cara Guna Mask Pati Ibu :
  1. Sapu pada seluruh wajah dan biarkan kering selama 20 minit
  2. Jauhi bawah mata. Lepas kering boleh la tarik perlahan-lahan (peel off) dan cuci muka.
  3. Tak sampai beberapa saat anda boleh rasakan perbezaan pada kulit
  4. Tiada lagi minyak dan terasa lembut serta tegang malah makin cerah


Soalan Lazim Mask Pati Ibu :
1. Ada perbezaan tak mask diamond, emas & apricgold?
Tiada beza. Cuma pengguna di bawah umur 30-an saya prefer guna yang Diamond sahaja sebab tu Diamond laju. Pink lebih kepada moisturizing (kelembapan) dan whitening (pencerahan)

2. Anggaran satu bekas mask ni boleh tahan berapa lama?
Cukup memakainya seminggu sekali. Terpulang samada untuk nak pakai tebal-tebal atau nipis, untuk tahan lebih lama better guna nipis-nipis pun dah cukup

3. Berapa harga Mask Pati Ibu ni?
Harga RM40 (SM) ; RM45 (SS) termasuk Postage

4. Asal mana Mask Pati Ibu Diamond ni?
Made in Malaysia :) Dari pengasas Lyanaz Beauty Care


Kandungan / Bahan Utama Mask Pati Ibu : 
  1. Estrak diamond
  2. Ekstrak buah beri
  3. Susu madu
  4. Bengkuang
  5. Pati ibu putih
  6. L glutathione pure 

1 Bekas Tahan Berapa Lama ? 
  • Pakai seminggu sekali
  • Terpulang samada untuk nak pakai tebal-tebal atau nipis, untuk tahan lebih lama better guna nipis-nipis pun dah cukup
  • Boleh tahan 2-3 bulan bergantung kpd kekerapan pakai.

Harga Termasuk Postage : 
1 Pcs : RM40 (SM) ; RM45 (SS)

Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp KOD IPM ke 012-375 2145
 ☎ BBM Pin : 75D04C50
 ✉ PM / Inbox kami di http://on.fb.me/1aIB
Intan Beauty Centre akn reply cara order ye ;)







Harga Termasuk Postage : 
1 Pcs : RM40 (SM) ; RM45 (SS)

Cara Pembelian MASK BY LYANAZ
☎ Belian boleh terus Whatsapp  ke 
Jangan lupa like sekali fanpage Kami ye 
Facebook : Intan Beauty Centre
Instagram : @intanbeautycentre
Syarat / Terma Pembelian : Click Sini
Semak Tracking No Anda : Click Sini

No comments: