Blackhead ?? Tidak lagi dgn Blackhead Serum

#IntanBeautyCentre

Blackhead ?? Tidak lagi dgn Blackhead Serum


BLACKHEAD/WHITE HEAD REMOVER 




Kelebihan Product : 
  • Terbaik untuk melindungi kulit daripada kotoran,
  • Mencegah terhasilnya BLACKHEAD DAN WHITE HEAD. 
  • Bertindak menutup kembali pori – pori yang terbuka akibat bekas BLACKHEAD DAN WHITEHEAD
  • Membekalkan kepada kulit nutrient-nutrient yang diperlukan untuk PORI – PORI WAJAH MENGECIL 
  • Baik untuk menghilangkan dan mencegah terjadinya blackhead, whitehead dan kerosakkan kulit. 


Harga Termasuk Postage : 
1 Bottle : RM25 (SM) ; RM30 (SS)
2 Bottle : RM45 (SM) ; RM50 (SS)

Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp KOD BLACK ke 012-375 2145
 ✉ PM / Inbox kami di http://on.fb.me/1aIB
Intan Beauty Centre akn reply cara order ye ;)




Blackhead / Whitehead tu sama ke ?

  • Sudah tentu tidak . Backhead terbentuk apabila sebum ( minyak ) pada muka terdedah pada udara . dengan menggunakan bhasa lagi senang liang roma / pori tersumbat dan sebum yang menghitam disebabkan teroksida . 
  • Manakala whitehead pula berlaku pada bawah wajah kita ni disebabkan sisa2 mekap ataupun kekotoran yang ada pada wajah kita ni tersumbat dan ia tidak terdedah pada udara kerana liang roma kita kecil .
  • Okay , dah tahu kan kenapa whitehead dan blackhead berlaku . sekarang saya nak share satu tips cara hendak menghilangkan whitehead dan blackhead . cara ia sgt berkesan . dan sgt mudah untuk dilakukan dan yang paling penting ia jimat ! 


Cara Menggunakan : 

  1. Cuci / Bersihkan wajah dahulu..
  2. Ambil kapas & dibahagikan kepada 2..
  3. Basahkan kapas dengan Blackhead Serum & letakkan di bahagian hidung.
  4. Seleps 15minit uolls boleh picit / biarkan kapas sampai kering & tarik..
  5. Picit bahagian yang bermasalah dengan Acne Needle / Besi cam yang di gunakan di spa...








Harga Termasuk Postage : 

1 Bottle : RM25 (SM) ; RM30 (SS)
2 Bottle : RM45 (SM) ; RM50 (SS)

Cara Pembelian BLACKHEAD SERUM
☎ Belian boleh terus Whatsapp  ke 
Jangan lupa like sekali fanpage Kami ye 
Facebook : Intan Beauty Centre
Instagram : @intanbeautycentre
Syarat / Terma Pembelian : Click Sini
Semak Tracking No Anda : Click Sini


No comments: