April 2014

#IntanBeautyCentre

Lipstick Collagen Coklat Vanilla By LyanaBeautyCare : Rahsia Bibir Mongel Menggoda!

Uolls mesti ada masalah di bawah nih kan ?
Jangan nak menipu kata tak de... 
Coz Intan tahu semua org ada masalah nih & maybe hanya segelintir memang tak de masalah sama sekali...

Bibir Kering ? Bibir Mengelupas ? Bibir Sensitive ? 
Bibir Gelap ? Lipstick tak tahan lama ? Bibir tak menarik ??
Now.... Uolls dah tak perlu bimbang lagi dah semua masalah tu....

Pil Super Gemok : Tambahkan Berat Badan Bagi Yang Kurus Melidi


- Badan terlampau kurus melidi?
- Jadi bahan ejekan kerana bentuk badan sekeping macam papan?
- Penampilan kurang menarik dan hilang keyakinan berdepan orang ramai kerana badan kurus kering?
- Mahu tambah berat badan dan dapatkan berat badan ideal?
- Jom cuba pi penggemuk badan ini.. Ramai berjaya mencapai impian mereka..

Hygenic Foam Wash By Felinna Beauty


Isi Hati Seorang SUAMI Yang Kita Tidak Akan Pernah Tahu.
# Projek Memikat Suami 2014

Bismilahirrahmanirrahim.

“Ya Allah! Tidak ada kemudahan kecuali apa yang Engkau jadikannya mudah. Dan Engkau dapat jadikan susah itu mudah, apabila Engkau menghendakinya”

Dengan ini kami memperkenalkan produk terbaru keluaran Felinna Beauty. 

Jeng jeng jeng jeng..sila baca dengan tenang dan gembira.