Mistine Egg White Peel Of Mask : Masker Telur Utuk Wajah Segar

#IntanBeautyCentre

Mistine Egg White Peel Of Mask : Masker Telur Utuk Wajah Segar


MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK semakin popular diperkatakan dipasaran online facebook. Tidak dinafikan sememangnya telur putih mahupun telur kuning mempunyai khasiat yang tersendiri. Dulu rajin la buat masker telur sendiri dan tepek kat muka and tunggu kering paling penting kene tahan bau HANYIR. haha selalunya buat original masker telur putih. Jarang-jarang je buat sebab malas and bau yang tak menahan tuh.. 

Tapi...... Sekarang Intan ada solution baru untuk uols yang ada problems macam ni. 
MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK 
Tau kan telur putih. Kalau uols nak susah-susah, jom la dok main pecah-pecah telur, gelek-gelek telur. 
Pastu nak kene simpan dalam peti ais kalau ada lebihan. 
Pastu bau hanyir sikit. Pastu nak tarik mak aiiiii.. Perit.

Mistine Egg White Peel Off Mask.

TIADA HANYIR MALAH BERBAU WANGI DAN BERKESAN

SANGAT BEST SEBAB :

  • Tak perlu nak pecahkan telur kat rumah.
  • Senang nak digunakan.
  • Senang nak bawak ke mana-mana.
  • Tiada bau hanyir telur.

Senang betul nak guna dah macam pakai losyen je smooth bagai. Tak melekit pun macam putih telur yang ori. Nak pakai time drive pun boleh?? Opsss over pula.. hehe

Pertama Kali Pakai Egg White Peel Off Mask

Terasa kulit tegang. 
Pori-pori kelihatan mengecut sedikit. 
Bila tengok cermin kulit muka macam 'glowing' sikit. 

Kali Ketiga Pemakaian Egg White Peel Off Mask 

Jerawat di bahagian pipi dan dahi mengecut 
Pori-pori di sekitar hidung mengecil 
Kulit di bahagian pipi yang dahulu kasar kerana jerawat sekarang terasa lembut. 


Hah tengok tekstur dye macam telur, mudah je sapu kat muka then tunggu sampai kering dan cabut k!

 MASKER UNTUK WAJAH SEGAR BERMAYA.
blogger nameeroslan pun pakai.Kak namee tumpang share ya.


KELEBIHAN EGG MASK :
  • Menanggalkan sel2 kulit mati dengan berkesan
  • Dapat menganjalkan serta melicinkan kulit
  • Membantu menghilangkan blackhead & whitehead
  • Memudarkan parut-parut halus
  • Mengecilkan pori-pori kulit muka
  • Mengecutkan jerawat
  • Mengatasi kesan sunburn pada wajah
  • Menyejukkan dan menenangkan kulit yang stress
  • Mengurangkan masalah kulit berminyak
  • Juga membantu mencerahkan kulit
  • Sesuai untuk semua jenis kulit dan boleh diguna lelaki/wanita


CARA PEMAKAIAN EGG MASK  :

  1. Basuh muka dengan sabun/cleanser sedia ada dan keringkan
  2. Sapu mask pada seluruh muka kecuali bibir & mata secukupnya
  3. Tunggu 15-20 minit sehingga ia benar2 kering (mengadap kipas angin disarankan)
  4. Tarik mask perlahan2 dari bawah ke atas
  5. Rasai wajah yang lembut, halus dan lebih bersih!
  6. Guna 2-3 kali seminggu untuk hasil optimum

TIPS : Simpan mask dalam peti sejuk beberapa minit sebelum guna buat pemakaian anda terasa lebih cool dan segar!


KANDUNGAN EGG MASK :

  • Albumen (putih telur)
  • Hydrolyzed Elastin
  • Collagen


TESTIMONI








Harga Termasuk Postage : 
1 Tube : RM20 (SM) ; RM25 (SS)
1 Tube = 85g


Combo 3 Product Mistine
Mistine Egg Mask + Mistine Natural Mud + Mistine Honey Facial Scrub
1 Set : RM50 (SM) ; RM60 (SS)
2 Set : RM90 (SM) ; RM100 (SS)


Cara Pembelian EGG MASK
☎ Belian boleh terus Whatsapp  ke 
Jangan lupa like sekali fanpage Kami ye 
Facebook : Intan Beauty Centre
Instagram : @intanbeautycentre
Syarat / Terma Pembelian : Click Sini
Semak Tracking No Anda : Click Sini





No comments: