Serum Rambut Bervitamin dari NSA Beauty Untuk Masalah Rambut

#IntanBeautyCentre

Serum Rambut Bervitamin dari NSA Beauty Untuk Masalah Rambut


Rambut adalah mahkota wanita.... Tak kira la samada uolls Bertudung ataupun Free Hair.... 
Tapi...... Kita sure akan alami masalah rambut....
Malah ianya tidak asing lagi dengan semua org....
Tak kiah samada lelaki atau perempuan... Masalah rambut akan membuatkan kita rasa KURANG KEYAKINAN diri malah boleh buat kita STRESS tau...

Adakah anda selalu dirudum masalah ini ?

✿ Bangun pagi lihat rambut penuh di bantal
✿ Sikat rambut, penuh gumpalan rambut lekat di sikat
✿ Bila mandi, penuh rambut di lantai bilik mandi.
✿ Lihat kat lantai rumah/hostel, bersepah rambut gugur di lantai
✿ Belek-belek rambut, tiba-tiba salji turun macam nak krismas.
✿ Pegang rambut, rasa berbuah walau tak letak baja.
✿ Dahlah berbuah, kasar pulak tu.. Tak macam pompuan langsung.
✿ Member/suami tegur bau hapak semacam je kat rambut.
✿ Malu nak bukak tudung, sebab kepala dah BOTAK! oh mann...

Lihat perbezaan dibawah sebagai perbandingan diantar rambut yang menggunakan hair serum dan tidak

Milikilah NSA BEAUTY HAIR SERUM sebelum terlambat!




Manfaat baik menggunakan serum rambut:
  • Rambut berkilau : Serum membuatkan penampilan rambut berkilau. Rambut kering, keriting, kasar dan tidak terurus dianggap kutukan bagi wanita. Dan, serum rambut dapat membuat rambut jadi mudah diatur dan kemilau. Ini juga dapat menghilangkan kesan kusam pada rambut dan menghilangkan kusut dengan mudah.

  • Kerosakan : Dengan mengoleskan serum ke seluruh rambut secara teratur, Anda dapat mengatasi kerosakan rambut. Serum efektif melindungi rambut dari efek berbahaya dari alat-alat styling, pencemaran, debu dan cuaca ekstrem.

  • Perlindungan terhadap sinar UV :  Beberapa serum rambut mengandung formula perlindungan terhadap sinar UV. Sering terkena paparan sinar matahari dapat menyebabkan kerosakan pada rambut. Perlindungan UV dalam serum rambut dapat melindungi rambut dari kerosakan akibat matahari.
  • Penyejuk : Serum rambut bertindak sebagai agen pendingin untuk rambut. Serum dapat digunakan untuk menyejukan rambut & kulit kepala. Serum efektif mengendalikan masalah rambut kasar, dan membuatnya jadi lebih mudah ditata.
  • Perlindungan terhadap alat styling rambut : Alat pengeriting boleh menyebabkan kerosakan jangka panjang pada rambut. Untuk itu, Anda memerlukan serum yang dapat menahan efek samping dari penggunaan alat styling pada rambut. Serum rambut boleh menjadi pelapis yang menghalangi kerosakan rambut akibat terlalu sering menggunakan alat pelurus atau pengeriting rambut.


Ingredients:

Jojoba oil, avocado oil, coconut oil, vitamin E, rosemary extract, rosemary essential oil, lavender essential oil, vegetable hydrocarbons, calendula, sunflower oil, olive oil, geranium essential oil, lime essential oil, sesame oil.



Kelebihan Hair Serum By NSA BEAUTY :
  • Menggalakkan pertumbuhan rambut baru , 
  • Menyelesaikan masalah Rambut Gatal .
  • Menghidupkan sel-sel Akar Rambut 
  • Kulit kepala Menjadi Bersih Dan Sihat .
  • Merapikan Rambut yang kusut
  • Menghilangkan Sakit Kepala ,stress kepala Dan Migrain. 
  • Mengurangkan demam Panas 
  • Meggelakkan Dari Lesu Dan Tidak Bermaya 
  • Merawat Dan Mencegah Uban 
  • Mengatasi Rambut berbuah dan Dan Bercabang
  • Menyihatkan rambut
  • Menyeri dan menyinarkan rambut.
  • Menyelesaikan masalah rambut kusut
  • Rambut serum melindungi rambut daripada menjadi kering dan kasar.
  • Bagus digunakan sebelum pemanasan atau pelurusan rambut untuk indung dari kepanasan
  • Serum rambut juga melindungi rambut daripada pencemaran,habuk berbahaya sinar matahari.  


Apa kata blogger Irine Nadia Marcello ni

"Love hair serum from nsabeauty ! Ni nak share cerita sikit. Mcm irine cakap aritu after deliver baby, byk sgt problem rambut gugur and mcm2 product cuba. Try guna hair serum lepas disuggestkan dgn kawan, and memang nampak kesan yg ketara. Jarang dah kot nampak rambut gugur(serius tak tipu). Hair serum ni wangi sangat, bau mcm lemon2 mcmtu  Paling suka sebab sebagai seorang perempuan bertudung memang teramat memerlukan untuk kulit kepala yg sihat dan bersih. Wangi and segar je rasa sbb bau dia pon best kan. 
Try la korang, kesan dia mmg boleh nampak, puas hati. Yang ada problem rambut gugur, kelemumur, rambut rosak, kulit kepala gatal dan ape2 yg berkenaan dgn masalah rambut boleh cuba hair serum."


Cara Menggunakan Hair Serum By NSA Beauty : 
  1. Basuh rambut anda dengan syampu
  2. Biarkan ia kering sedikit, tidak terlalu kering.
  3. Ambil satu jumlah kecil serum rambut dan sapukan pada rambut lembap anda.
  4. Biarkan ia benar-benar kering.





TESTIMONI












HARGA TERMASUK POSTAGE : 
Sebotol : RM75 (SM) ; RM80 (SS)

Alamak...........
Ada Promosi la.... Oserm... Posem tawww......
Apa Lagi... JOM LA ORDER SEKARANG !!


Jum Order uolls.....

Stock Always Available 

Cara Pembelian NSA HAIR SERUM
☎ Belian boleh terus Whatsapp  ke 
Jangan lupa like sekali fanpage Kami ye 
Facebook : Intan Beauty Centre
Instagram : @intanbeautycentre
Syarat / Terma Pembelian : Click Sini
Semak Tracking No Anda : Click Sini

No comments: