Satin Skinz : Maya Di Paksa Cerah Berseri...

#IntanBeautyCentre

Satin Skinz : Maya Di Paksa Cerah Berseri...


Untuk pengatahuan korang, SATIN SKINZ merupakan produk pertama di Malaysia yang mengasingkan bahan-bahan aktif untuk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan lain yang mungkin menyebabkan perubahan pada khasiat asal. Dan untuk pengetahuan korang jugak produk SATIN SKINZ ni merupakan muslim product made in Malaysia... Sebelum cerita panjang lebar lagi meh Intan nak tunjuk dulu kotak dan isi SATIN SKINZ ni.

Dalam sekotak satin skinz ni ade 2 botol ye. cukup untuk consume selama 1 bulan/ 2 bulan berdasarkan jumlah korang makan



Kotak bahagian atas dan bawah Satin Skinz



Kotak Satin Skinz bahagian tepi 4 sisi.

SISI 1
Nama Satin Skinz aje Tertulis

SISI 2

  • Mendapat GMP certified, FDA, sijil HALAL jakim Malaysia, HACCP certified, muslim product
  • Harga yang dibenarkan daripada HQ adalah WM RM180.00 dan EM RM190.00.
  • Pihak HQ dah tulis amaran awal2 kat kotak supaya korang jangan beli kalau dijual dengan harga murah
" Do not buy below the market stated, it might be fake product and we are not resposible of the content or any problem occured"

SISI 3
Cara Penggunaan : Untuk botol pertama disarankan makan 4 biji sehari untuk mempercepatkan effect satin skinz ni,kalau makan 4 biji sehari sekotak ni tahan 1 bulan, kalau makan 2 biji sehari, sekotak ni tahan 2 bulan.

SISI 4
Ingredients: 100% natural, no chemical, no artificial coloring, and no preservatives

Siapa yang patut consume Satin Skinz?
  • KULIT GELAP, KUSAM DAN BERSISIK
  • PENUH JERAWAT MUKA & BADAN
  • PARUT BERSEPAH-SEPAH
  • CELAHAN YANG GELAP DAN HITAM
  • MUKA BERMINYAK DAN PUCAT
  • JERAGAT YANG SUSAH NAK HILANG
  • MASALAH RAMBUT GUGUR
  • SENGGUGUT
  • BANYAK TOKSIN DALAM BADAN
  • RESDUNG
  • IMUNISASI BADAN YANG TIDAK KUAT
  • GATAL-GATAL KULIT ATAU EXZEMA

Kenapa perlu memilih SATIN SKINZ?
► Satin Skinz merupakan produk pertama di Malaysia yang mengasingkan bahan-bahan aktif untuk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan-bahan lain yang mungkin menyebabkan perubahan pada khasiat asal.

► Satin Skinz bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa.

SATIN bermaksud = kulit yang Putih merah jambu, halus, licin, berseri serta bersinar-sinar sehebat satin !

SKINZ bermaksud = Formula whitening yang bertepatan dengan semua jenis kulit dan metabolisma KHAS untuk orang asia yang mudah gelap di celah lipatan, kulit terlalu kering dan berminyak

Kelebihan SATIN SKINZ
  • Perubahan tona kulit sehingga 5x lbh putih
  • Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
  • Menaikkan rona merah jambu pada wajah
  • Wajah lebih segar dan berseri
  • Menyekat pembentukan jerawat
  • Menghilangkan parut 5x lebih cepat
  • Memutihkan kawasan intim dan pelipat
  • Merangsangkan peningkatan kolagen
  • Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
  • Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
  • Mengurangkan kedutan halus
  • Meningkatkan sistem imunisasi
  • Merawat penyakit resdung dan bersin-bersin

► SATIN SKINZ memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalaman. 
Secara tidak langsung semua masalah berkaitan kulit seperti :
  • Kulit Kusam dan gelap
  • Jerawat
  • Parut
  • Eczema
  • Ruam
  • Resdung, dapat di atasi dengan mudah. 

► Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal

► Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan

Ok tadi Intan cerita overall pasal kebaikan SATIN SKINZ... 
Sekarang nak cerita detail pasal setiap botol pulak.


Kelebihan Satin Skinz - Biru : 
(Pure Vitamin C Rosehips, Hydrolyzed Collagen & Phytocelltec)

1. Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol biru (1500mg)
  • Premium Pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip
  • Kolagen ikan kod
  • Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
  • Astaxanthin
  • Super Lemon ( Extra Vitamin C)

2. Membantu dan menyokong proses pencerahan kulit dengan cepat. 
(Hanya dengan gabungan istimewa dari PURE GLUTATHIONE dr botol PINK)
  • Mengecutkan dan memudarkan jerawat dengan 5x lebih cepat !
  • Menghilangkan garisan halus pada muda dan badan
  • Merawat eczema, ruam dan gatal-gatal akibat alergi dan resdung
  • Rambut lebih kuat dan tidak mudah gugur
  • Peningkatan metabolisme tubuh badan 3x ganda
  • Membuang tokisn dan membersihkan darah kotor
  • Memulihkan sakit sendi dan otot
  • Memberi kecergasan badan sepanjang hari
  • Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser


Kelebihan Satin Skinz - Pink :
(Maximum Potency Glutathione Skin Whitening Pill Complex)
1. Bahan-Bahan aktif yang terdapat pada botol pink ( 1500mg)
  • Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
  • Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
  • Alpa Lipoic Acid (ALA)
2. Fungsi : 
  • Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih dan segar !
  • Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
  • Menaikkan rona merah jambu pada wajah (Pinkish)
  • Wajah lebih segar dan berseri
  • Menyekat pembentukan jerawat
  • Menghilangkan parut 5x lebih cepat
  • Memutihkan kawasan intim dan pelipat
  • Meransangkan peningkatan kolagen
  • Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
  • Glutathione merupakan anti oksidan yg bagus utk menghindari dari penyakit kronik seperti kanser

Macam yang Intan cakap tadi...yang aliyah cakap kat atas tadi, 1 kotak satin skinz boleh tahan sehingga 2 bulan penggunaan sekiranya anda ambil 2 biji sehari. Maksimum pengambilan dalam sehari adalah 4 biji. Untuk kotak yang pertama di sarankan ambil 4 biji sehari untuk mempercepatkan proses whitening berlaku..

Flavour Satin Skinz sedikit masam dan manis. Ia boleh di hisap atau di telan. Kami menyarankan anda menelan terus bersama-sama air masak (plain water) Ia sangat bangus untuk membersihkan usus di samping mendapatkan kulit idaman yang berseri sehalus satin. tapi aliyah suka hisap sebab sedap rasa mcm makan vitamin c yang ade rasa macam limau tu. sikit pun x pahit.

NOTED : Jangan lupa ya minum air masak 3-5 liters shari bagi membantu mendapatkan kadar serapan yang sempurna!



Cara Makan :
  1. Ambil 1 biji dari botol biru + 1 biji botol pink... Perlu di telan/ di hisap serentak !
  2. Makan sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum breakfast) dan sebelum tidur
  3. Disarankan ambil semasa perut kosong
  4. Minum air masak sebanyak 3-5 liters sehari utk kadar serapan yang paling sempurna













PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.



BERMINAT?
  • HARGA PASARAN : RM180 (SM), RM190 (S/S)
  • ARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM150 (SM), RM160(S/S) 
  • STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :
  • MAYBANK : 514392510184 DOUBLE H TRADING
  • CIMB : 7015258426 INTAN NAFSIAH HUSSAIN
  • BANK ISLAM 14274010000095 DOUBLE H TRADING

HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
(MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

HUBUNGI KAMI ?

No comments: