ZOFEA BEAUTY SECRET & SECRET SKIN WHITE KAWAI COLLAGEN : Payudara Menawan & Cerah Berseri Seawal 7 Hari

#IntanBeautyCentre

ZOFEA BEAUTY SECRET & SECRET SKIN WHITE KAWAI COLLAGEN : Payudara Menawan & Cerah Berseri Seawal 7 Hari


Wow ! Gandingan mantap uolls....
Boleh cantik secara Luaran & Dalaman lagi....
Jummm dapatkan sekarang !!

Promosi Combo Zofea SBU + Kawai Collagen dengan harga MENARIK !!

Harga Kami Termasuk Pos Laju :
1 Box Kawai + Zofea SBU + Free Breast Pills Sebotol 
RM290 (SM) ; RM310 (SS)

********************************************************


SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
First of all, yang buat Intan tertarik nak consume and jual sebab terbaca dalam blog DR.Harlina (wife DR.Sheikh Muszaphar Shukor) tu, salah satu regim kecantikan dia adalah melalui pengambilan supplemen ni. Dari situ lah, berminat nak cuba and terus nak jadi agen jualan..  sebab dia kan doktor perubatan, then tengok dia glowing je after dapat dua anak berturut-turut plus said nice things tentang supplement ni, rasa konfiden lah nak cuba.. 
Jom study produk ni.. hehehe

Pengenalan : 
1,600,000mg
36x Anti-Oxidant

14x Stem Cell

20x Super Fruits

Pitera Rich Extract ( bahan utama SK II kan)



Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.
Bahan Secret Skin White Kawaii Collagen 
Kandungan SECRET KAWAI COLLAGEN :
  • Wild Blueberry Stem Cell, Blueberry Stem Cell, Raspberry Stem Cell, Green Apple Stem Cell, Swiss Apple Stem Cell, Snow Lotus Stem Cell, Green Tea Stem Cell, Tomato Stem Cell, Swiss Red Grape Stem Cell, Grape Stem Cell, Argan Fruit Stem Cell, Rosella Stem Cell, Cranberry Stem Cell, Blackberry Stem Cell, Trehalose, Pure L-glutathione, Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen, Phyto Hyaluronic Acid, Pitera Extract, Acaiberry, Strawberry, Pamogranate, Avocado, Grape Seed Extract, Perilla Seed Extract, Mangosteen Extract, Kiwi, Astaxanthin, Omega 3, Co-enzyme Q10,Papaya, Lemon
Secret Skin White Kawaii Collagen box packaging


Fungsi SECRET KAWAI COLLAGEN :
  • Kulit putih & sehalus kulit bayi seawal 3 hari..
  • Kulit lembap & glowing dlm masa 1 hari..
  • Kulit tegang, anjal & muda dlm masa 15hari..
  • Jerawat kecut dlm masa 3 hari..
  • Sgt berkesan menutup pori-pori terbuka
  • Masalah kulit berminyak berkurang dlm masa 5 hari..
  • Parut pudar dlm masa 7 hari..
  • Dapat menahan selera makan supaya sentiasa kenyang
  • Melawan kanser
  • Membuang toksin 
  • Berfungsi utk cuci darah kotor
  • Kulit cerah seluruh badan termasuk ketiak dan celah peha
  • Memudarkan stretchmark
  • Mengembalikan kemerahan bibir
  • Menambah susu ibu
  • Memberi kecergasan badan
  • Menaikkan HB bg wanita hamil
  • Penawar pelbagai peyakit
  • Bagus utk dalaman wanita


Kesan lebih pantas berbanding produk jenama lain!! kerana 14x stemcell, 36x anti-oxidant, 1,600,000mg collagen nano!! Tak rugi anda mencuba !!

( Intan paling suka khasiat untuk para ibu tu, sebab selamat untuk ibu yang menyusukan anak dan ibu hamil, HB naik.. Problem Intan masa hamil ialah HB rendah -konfiden nak minum sebab DR.harlina pun masih menyusu anak dan minum, so gunakan tanpa was-was) 

Cara Makan dengan Betol : 
  • 1 sachet sehari sebelum tidur
  • Boleh dibancuh dgn air kosong @ jus / terus kemam di bawah lidah ( cara kemam lbh effectiv berbading bancuh)
  • Diambil ketika perut kosong.
PENTING : ELAKKAN DARI MENGAMBIL MINUMAN BERKARBONAT , KOPI , TEH , NESCAFE , COKLAT SERTA MINUMAN HERBA !!


Banyakkan minum air kosong/air masak untuk lebih berkesan dan pemulihan kulit dan badan.


ZOFEA BEAUTY SECRET
PAYUDARA MENAWAN SEAWAL 7 HARI

ZOFEA BEAUTY SECRET adalah FORMULA RAHSIA difomulasikan untuk anda yang mementingkan Payudara Montok, Bentuk Badan Menawan & Kulit Cantik.


Dalam 1 Box ZOFEA BEAUTY SECRET. nih ada 30 Sac iaitu unt kegunaan selama Sebulan (Tapi period Stop ye sbb Hormon xstabil time tu)

Harga yang ditawarkan Berbaloi coz uolls akan dapat FREE Sebotol Breast Pills lagi... Haaaaaa Best kan ? 
So xde la issue mahal hehe sbb Company siap kasi FREE GIFT lagi... Malah ianya unt kegunaan selama Sebulan uolls... 
Jimat kan ?
Semakin menawan sekarang ASET Tasha Shilla Sekarang...
100% Berubah uolls.... Dari Cup A ke Cup C...
Tasya hanya amalkan ZOFEA BEAUTY SECRET aje....
FORMULA RAHSIA difomulasikan utk anda yg mementingkan payudara montok, bentuk badan menawan & kulit cantik.


Keistimewaan  ZOFEA BEAUTY SECRET :

  • Menaikkan, menegang, menganjal dan memadatkan semula payudara yang kendur dan jatuh
  • Mengatasi masalah payudara besar sebelah agar dua2 jadi seimbang
  • Mencantikkan payudara leper supaya lebih kencang dan montok
  • Membesarkan saiz payudara yang kecil, dari CUP A ke CUP D
  • Menaikkan punggung yang jatuh dan leper
  • Mengetatkan otot MISS V dan menghapuskan masalah keputihan
  • Menghilangkan bau badan juga bau  yang tidak menyenangkan pada MISS V 
  • Menghasilkan pelincir untuk mengurangkan kesakitan semasa "bersama"
  • Meningkatkan keinginan seksual dan nafsu isteri untuk bersama suami
  • Mengatasi masalah dalaman dan menstabilkan hormon wanita
  • Mencegah kanser, jantung, kencing manis dan darah tinggi
  • Melawan radikal bebas dan melambatkan proses penuaan
  • Menambah tenaga untuk kehidupan aktif seharian
  • Mencegah keletihan serta menyegarkan badan
  • Merawat masalah rahim
  • Mengurangkan selera makan dan membantu mendapatkan berat badan ideal
  • Melawaskan sistem pencernaan dan mengelakkan sembelit
  • Membentuk lekuk badan dan pinggul menawan dan melangsingkan badan
  • Menurunkan paras kolestrol
  • Mengatasi rambut gugur
  • Menguatkan sendi tulang
  • Menggalakkan pengeluaran susu ibu

Siapa yang sesuai ambil ZOFEA BEAUTY SECRET ?
  • Sesuai untuk ibu mengandung 
  • Sesuai untuk ibu menyusu 
  • Sangat sesuai untuk usia 13 tahun hingga 90 tahun
  • Sesuai diambil oleh orang tua yang sakit kronik

Manfaat Khusus Unt Kulit :

  • Mempercepatkan pembaharuan sel2 kulit
  • Mencantik, menghalus, serta meremajakan kulit (awet muda)
  • Mencerah serta memutihkan kulit muka dan badan secara keseluruhan
  • Menghilang jerawat dan parut jerawat
  • Menghilangkan pigmentasi serta jeragat
  • Menghilangkan stretchmark dan selulit
  • Menghapuskan kedutan halus
  • Melembab dan menganjalkan kulit
  • Menjadikan kulit lebih anjal
  • Mengatasi penyakit kulit dan masalah kulit rosak
  • Mengatasi bibir gelupas/pecah2



Bahan Aktik Dalam Zofea :
    • Pueraria Mirifica
    • Pueraria Lobata
    • Kayu serapat
    • Habbatus Sauda
    • Collagen
    • Pure L-glutathione
    • Trehalose
    • Apricot Seed Extract
    • Blueberry
    • Strawberry
    • Raspberry
    • Snow lotus
    • Perilla seed extract
    • Pitera Extract


                              Cara Minum yang Disarankan :
                              • Minum 2 sachet setiap pagi SELEPAS sarapan (minggu pertama sahaja)
                              • Hari-hari seterusnya memadai 1 sachet sehari selepas sarapan. Bancuh dengan airsejuk/masak biasa sahaja.
                              • Uolls digalakkan minum 3 cawan SUSU setiap hari bagi membantu pembentukan lemak dan tisu payudara yang sihat, segar dan menawan.
                              • Kurangi minuman berkafein/berkarbonat.
                              • Kesan tidak sama setiap individu. Amalan konsisten diperlukan untuk mendapatkan hasil yang baik dan berkekalan.

                              TESTIMONI ZOFEA BEAUTY SECRET











                              TESTIMONI PENGGUNA:
                              Terbukti sgt berkesan!!
                              Kenapa masih tak percaya??




                              KESAN PADA BREAST :
                              BEFORE : Saiz 32A
                              AFTER : One month: saiz 34C

                              KESAN PADA KULIT :
                              BEFORE : Kulit gelap
                              AFTER : Kulit putih gebu

                              Surat Pengkelasan ZOFEA BEAUTY SECRET







                              Perbezaan Zofea Beauty Secret & Secret Bust Up

                              Kedua duanya mempunyai fungsi yang sama, perbezaan hanya pada kesan.

                              Zofea terlihat hanya dalam 8 hari

                              Secret Bust Up Pula Kesan dalam 10 hari




                                PENGHANTARAN: 

                                KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
                                SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
                                KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
                                NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
                                AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


                                BERMINAT?
                                • HARGA PASARAN (KAWAI COLLAGEN) : RM170 (SM) ; RM180 (SS)
                                • HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM140 (SM) ; RM150 (SS)
                                • HARGA PASARAN (ZOFEA SBU) : RM150 (SM) ; RM160 (SS)
                                • HARGA KAMI (TERMASUK POS LAJU) : RM130 (SM) ; RM140 (SS)
                                • HARGA COMBO KAMI (ZOFEA + KAWAI) : RM290 (SM) ; RM330 (SS)
                                • STATUS PRODUK : READY STOCK -PRODUK DIJAMIN ORIGINAL-

                                PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT KE AKAUN BERIKUT :
                                • MAYBANK : 514392510184 DOUBLE H TRADING
                                • CIMB : 7015258426 INTAN NAFSIAH HUSSAIN
                                • BANK ISLAM 14274010000095 DOUBLE H TRADING

                                HANTARKAN BUKTI PEMBAYARAN / RESIT DENGAN SALAH SATU CARA BERIKUT :
                                (MOHON BERSABAR MENANTI REPLY DARI KAMI)

                                HUBUNGI KAMI ?




                                No comments: