BVR COLLAGEN : Terlaris , Terhebat , Berkesan !

#IntanBeautyCentre

BVR COLLAGEN : Terlaris , Terhebat , Berkesan !

Kita bukan cakap pasal kulit... 
Kita juga bukan cakap pasal kecerahan... 
Malah Kita bukan cakap soal mekap...





Yang kita nak cakap kat sini adalah pasal parut dua bijik kat.muka tu,mmg almaklum lah,smuanya manusia,tak boleh lari dari jerawat kan..apa lagi remaja..biasa latu,time2 dtg bendera merah,time tu la subur pada muka..


So,gmbr ini mngisahkan jerawat dan parut2 nya skali hilang bermula hari 1 hingga hari ke 4..

,bangun je tido,tgk2 dah ada 2 bijik jerawat,kita buat biasa je sbb kita tahu,dgn BVRC insyallah parut cepat hilang sbb BVRC ni menukarkan sel2 mati dan lama kepda sel2 baru sentiasa mmperbaiki kulit dr dalam..Sesetgh org kalau anda prasan,bila naik jrawat,bekas jrawat akan jd hitam dan kekal di situ smpai bila2 kan.


So,sbelum org itu adalah anda,baik anda cepat amalkan BVRC sebelum ia terlambat.yg mana dah pun terjadi,jgn risau,masih belum terlambat,cuma sabar la,bila muka anda dh teruk dgn parut,kene la sabar,jgn la push kami tnya bila nk hilang bila nk hilang,kami hnya mngeluarkan formula terhebat ni,tp Allah maha hebat,Dia yg menghilangkan sgalanya dgn berkat usaha anda..


So ,x salah anda cuba kan..
BVR COLLAGEN (BVRC)



Merupakan campuran pati collagen asli dan bahan2 asli yang telah dijamin baik untuk pertumbuhan sel-sel dalam badan dan mencantikkan serta menghaluskan kulit dari luar dan dalam.


Rahsia turun temurun zaman dulu kala yang telah dipermodenkan bagi memudahkan para wanita dan lelaki yg berkerjaya untuk tampil cantik dan menawan dengan cara yang mudah dan berkesan.

Saintifik telah mengkaji bahawasanya lelaki dan wanita yg berusia 25 tahun keatas akan kekurangan collagen dalam badan di samping sel-sel lain juga akan mengendur dan mula lemah..Jadi,dengan itu,BVRC anda untuk mengatasi semua masalah tersebut disamping dapat merawat masalah-masalah kulit yang lain.

BVRC sesuai diamalkan bermula dari umur 13tahun lagi..


Cuba dan rasai kehebatannya. :)



Kandungan :

  • Pati Apple stem cell,pati strawberry stem cell,pati marine collagen,vitamin c,vitamin e,pati gluthathione dan serbuk mutiara.


Khasiat :
  • Menghilangkan jeragat dan parut2 dari dalam
  • Melicinkan wajah
  • Memutihkan seluruh badan termasuk bawah lengan,siku,celah peha,ketiak,dan belakang leher
  • Seimbangkan berat badan
  • Merawat jerawat dari dalam dan luar
  • Mencantikkan bentuk badan
  • Menaikkan seri wajah
  • Awet muda
  • Menghilangkan jeragat
  • Memudarkan parut2 hitam
  • Seimbangkan berat badan





Cara penggunaan :
  • 1/2 sudu kecil setiap pagi dan malam.
  • Boleh juga dicampur didalam apa2 jenis supplement dan vitamin yang lain bagi mempercepatkan lagi kesan dan kebaikannya.

Testimoni paling cepat adalah 3hari penggunaan..!!!




PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Berminat ?
Harga Kami Termasuk Pos Laju :
RM70 SEM  RM75 SS
10 Box : RM450 SEM RM460 SS
Combo (BVRC + BVRSCRUB) : RM100 SEM RM110 SS


Cara Pembelian BeautyOAT
Jangan lupa like sekali fanpage Kami ye 
Facebook : Intan Beauty Centre
Instagram : @intanbeautycentre
Syarat / Terma Pembelian : Click Sini
Semak Tracking No Anda : Click Sini

Pembayaran Boleh Di buat Ke Account Berikut : 

Maybank : 514392510184 (DOUBLE H TRADING)
CIMB Bank : 7015258426 (INTAN NAFSIAH HUSSAIN)
Bank Islam : 14274010000095 (DOUBLE H TRADING)

Hantar Bukti Pembayaran (Success Payment / Resit : 
Whatsapp : +60123347883

No comments: