BVR LOLLY'S PINK SWEET SCRUB : Serikan Bibir & Wajah Merah Jambu Secara Semulajadi !

#IntanBeautyCentre

BVR LOLLY'S PINK SWEET SCRUB : Serikan Bibir & Wajah Merah Jambu Secara Semulajadi !

Nak kulit muka fresh,pinkish dan smooth? 
Jom try guna BVR LOLLY'S PINK SWEET SCRUB..
Scrub utk muka dan bibir..
Dont worry ! Lollys pink boleh tolong tau 
Seminggu tu guna 2 atau 3 kali je.. Bukan susah pun..
Apply LOLLYS PINK kat muka dan bibir,urut perlahan dan rasai kelembapan semulajadi Sapu hanya dalam masa 5 hingga 10 minit sahaja then cuci...
Taraaa ! Kesannya mmg superbbb ! 
Dapat dirasai dari penggunaan pertama lg tau . . 
Makin kerap guna ,makin pinkish laa nanti !
Untuk bibir yg mungil,smooth,lembab dan sexy..
Kesan kelembapan seawal
5 MINIT..!!!
WOW..!! Wah!! Wuuu..!!
Memang menakjubkan..

Tak percaya??

Cuba lah..
Mesti jatuh hati habissss...!!

Juga boleh digunakan pada pipi utk hasil pipi yg merah pinkish..^_^/
Kelebihan BVR Lolly's Pink Sweet Scrub : 
  • Merawat bibir gelap / kusam
  • Menghaluskan kulit bibir dan wajah
  • Membuatkan bibir juga pipi berwarna merah jambu semulajadi, segar dan lebih muda
  • Melembabkan wajah / bibir yang kering / gelupas serta mengurangi kedutan halus
Kandungan Hebat Scrub :
  1. Isi strawberry
  2. Delima
  3. Susu segar
  4. Collagen Soya

Cara Guna BVR Lolly's Sweet Scrub : 
  • Sapu sedikit skrub pada bibir dan wajah terutama pada pipi.
  • Urut atau sental secara lembut seketika dan biarkan selama 5 minit.
  • Bilas dan rasai beza nya!
  • Guna 3x seminggu untuk hasil terbaik






100%ORIGINAL
FREE POSTAGE 
1 Bekas : RM45 (SEM) ; RM50 (SS)

BANDINGKAN HARGA KAMI!
PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Cara Pembelian BVR Lolly's Pink Sweet Scrub
☎ Belian boleh terus Telegram / Whatsapp  ke 
+60123347883
Jangan lupa like sekali fanpage Kami ye 
✉  Facebook : Intan Beauty Centre
✉  Instagram : @intanbeautycentre
✉  Syarat / Terma Pembelian : Click Sini
✉  Semak Tracking No Anda : Click Sini

No comments: