SelfieSkincare : Velvet Matte CC Cream Mampu Menutup Kesan Cela !

#IntanBeautyCentre

SelfieSkincare : Velvet Matte CC Cream Mampu Menutup Kesan Cela !

Uolls tahu tak bahawa foundation yang uolls guna sekarang tidak membantu melindungi kulit muka anda dari sinaran UV? 
Tanpa SPF sebenarnye tak elok kerana Kulit muka terdedah pada cahaya matahari & sunburn.
So jangan Lepaskan peluang untuk dapatkan produk terbaru keluaran SELFIE cosmetic iaitu Velvet Matte CC Cream 
Velvet Matte CC Cream ni juga dapat membantu menutup parut-parut jerawat. 
Malah ia juga berfungsi sebagai makkeup base dan seterusnya uolls boleh makeup cam biasa..
The best is, tiada PARUT LAGIII....!!!
 Selain menutup CC CREAM mampu memberi 'instant brightening' . 
Ia juga membantu menghilangkan dan memutihkan kulit dgn stiap pengunaannya

Apa Tu CC Cream ?
Its actually an upgraded version of foundation & BB Cream. 
Kebiasaannyer CC Cream akan ada Vit E, Vit C & SPF (Sun Protection Factor). 

Fungsi CC Cream : 
  • Tekstur lebih ringan dari BB Cream. 
  • CC bermaksud Color Corrector. 
  • Fungsi hampir sama dgn BB Cream cume sama mcm CC Cream lain fokus utk sekatakan warna kulit especially kulit yg ada masalah kemerahan & kulit kusam. 
Jenis Kulit yang Sesuai & Sape Perlukan CC Cream :
  • Jenis kulit mka yang acne-prone
  • Sensitif skin
  • Mudah / Senang naik jerawat
  • Kulit Wajah yang selalu kemerahan pasal jerawat & cuaca panas
  • Kulit kusam
  • Dark spots
  • Pigmentasi - YES!! Ianya Sangat SESUAI !

Bahan Hebat Dalam Velvet Matte CC Cream :
  1. Lecitin : Berfungsi sebagai pelembap. Juga dapat melembutkan n menegangkan kulit. Juga membantu merawat keradangan & kemerahan kulit akibat sunburn. Lecitin juga berfungsi sbg anti oksidan & membantu proses baikpulih sel2 kulit yg rosak akibat jerawat & parut.
  2. Sunflower Sprout Extract : Berfungsi sebagai salah satu bahan anti penuaan, jugak berfungsi sbg pelindung sinaran matahari. 
  3. Vitamin C : Berfungsi sebagai pelindung matahari, juga merawat jerawat, jeragat & membantu mencerahkan kulit. 
  4. Vitamin E : Berfungsi sebagai pelembap, mengurangkan kemerahan & bengkak pd kulit disebabkan jerawat atau sunburn. 
Cara Guna Yg Sangat Mudah : 
Just letak 1 dot each mcm dlm picture ni, then ratakan seluruh muke guna tangan atau brush... 


Testimoni Pengguna 
makin ramai makin suke dah dgn selfie cc cream uols bile lagi nak try?
confirm tak menyesal pasal mmg best pakai tau...









happy deepavali oulss;)
Siap2 nk g beraya hari ini..haha..hari ini sempena hari deepavali kak viena jangok2 make up bom2 gitu muka nmpk sekata n flawless selepas mengunakan selfie cc cream velvetymatte by @yuhanisshazlini founder yg sememangnya muka ala2 barbie doll tu!tak rugi oulss cuba velvetymate cc cream yg baru ni nk dpt kulit muka yg mulus putih tanpa tompokan make up yg tebal..let's try& follow @yuhanisshazlini for oder now!

 hello hello !
Just nak inform sesiapa yang ada masalah kulit muka berminyak and tak suka make up tebal tu kat sini sy nak promote satu product baru dari kakak comel and gojes kita ni @yuhanisshazlini @selfie_cosmetics cc cream ni mmg the best sangat !
Just apply macam foundation biasa tu and korang boleh rasa sendiri perubahan tu. sy pun tak percaya jugak pada mulanya tapi bila dah try sendiri baru percaya.
Just apply cc cream ni pun dah cukup . taknak pakai compact powder pun takpe and kulit korang dah nampak cantik. serius tak tipu.
Sesiapa yg berminat boleh cuba product ni !
Confirm puas hati sangat.
Mira ni antara org yg mula2 guna cc cream ni. mula2 lagi bg feedback so kita minta hantar gmba plak. hehehe. she will be our regular customer. 
 Alhamdulillah. jgn takot nk mencuba. sekali cuba nnt jatuh cinta plak. hehehe. 
alhamdulillah gabungan pakai selfie skincare, serum dan juga cc cream. kulit dah xkusam. makin berseri2. before keluar pakai selfie cc cream dulu untuk instant brightening dan sekatakan kulit wajah...
100%ORIGINAL
KAMI DI INTAN BEAUTY CENTRE ANTARA STOKIS YANG SAH.
FREE POSTAGE 

1 Pcs  : RM50 (SM) ; RM55 (SS)



BANDINGKAN HARGA KAMI!
PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Cara Pembelian Selfie Velvet Matte CC Cream
☎ Belian boleh terus Telegram / Whatsapp  ke 
+60123347883
Jangan lupa like sekali fanpage Kami ye 
✉  Facebook : Intan Beauty Centre
✉  Instagram : @intanbeautycentre
✉  Syarat / Terma Pembelian : Click Sini
✉  Semak Tracking No Anda : Click Sini

No comments: