Syma Beauty Skincare : Wajah Lebih Cantik , Flawless Tanpa Kesan Cela !

#IntanBeautyCentre

Syma Beauty Skincare : Wajah Lebih Cantik , Flawless Tanpa Kesan Cela !

 Masalah kulit berjerawat dan kusam? 
Berminyak dan tak berseri? 
Nak jadi cantik tapi tak mampu keluarkan modal mahal untuk membeli alatan kosmetik?
Jom jadi cantik dengan Syma Beauty Skincare (SBS)....
Pasti U Olls akan Berpuas Hati... 


Lihatlah hasilnya, muka berbintik, akibat jerawat, jeragat dan sbgainya semua kami padam dan gantikan anda dengan kulit wajah putih glowing hanya dengan harga yang sangat Berbaloi...

Murah dan mudahnya? Tak percaya? 
Jom sertai kami hari ini dan jadilah wanita jelita yang bijak memilih syma beauty skincare. Sekarang semua wanita mampu jadi cantik. 

Jawapannya senang aje u olls...
U Olls Harus Dapatkan Syma Beauty Skincare (SBS)

 Pengasas Syma Beauty Skincare (SBS) ...
Haa, kat atas ni pengasas Syma Beauty Skincare (SBS) .... 
MasyaAllah, cantiknya dia..... 
Muda lagi dah mampu buat produk sendiri
Cantik kan packaging SBS ni termasuk dengan pengasasnya pun cantik. 
Kalau u olls rasa macam nak jadi Cantik, Putih, Gebu Flawless macam Syima ni...
Jangan ah tunggu lagi u olls... 
Meh sini dapatkan Syima sekarang...
U Olls pasti takkan menyesal punya....
Ni secara jelas packaging SBS ye semua. 
So adorable. Kaler pink gitu 
Perkara lazim lah. 
Kelebihan Syma Beauty Skincare : 
  • Menghilangkan jerawat 
  • Menghilangkan jeragat
  • Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
  • Mencerahkan kulit wajah
  • Menghilangkan blackhead dan whitehead
  • Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
  • Mengurangkan pigmentasi √mengawal masalah jeragat
  • Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
  • Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
  • Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
  • Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 
  • Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit √ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka 
  • Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles 
  • Kulit akan kelihatan lebih Flawless , Glowing , Sihat , Anjal , Bersih
 Syma Beauty Soap :
Syma Beauty Soap dirumus khas dengan pati buah-buahan dan perfum untuk kesegaran dan penjagaan kulit wajah secara semulajadi.

Fungsi SBS Soap: 

  • Meneutralkan ph kulit
  • Mengatasi masalah kulit berminyak
  • Memberi  kesegaran kulit wajah
  • Menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut, pori dan lain-lain
  • Membantu anda mendapatkan kulit wajah yang segar, bermaya, gebu, awet muda dan bercahaya(glowing). 
  • Melembapkan kulit 
  • Tidak akan menghakis permukaan kulit
  • Kulit juga akan kekal berseri dan tidak menampakkan kesan sunburn.
 Syma Day Cream mengandungi :
  • Minyak Argan
  • Serbuk Mutiara
  • Dan lain-lain 

Fungsi Day Cream :

  • Mampu menghilangkan kekusaman muka
  • Mencerah dengan sekata
  • Melicinkan permukaan kulit
  • Bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV
  • Diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan
  • Bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan kulit yang tidak sekata.
Syma Night Cream ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia aktif berbahaya seperti merkuri yang akan menyebabkan radang kulit, pengelupasan serius dan seterusnya boleh menyebabkan kanser kulit.

Natural Syma Night Cream :

  • Pati aloevera
  • Pati mulberry
  • Bahan-bahan mineral

Fungsi Syma Night Cream :

  • Membantu mencerahkan kulit secara total dan beransur-ansur
  • Sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka
  • Menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat
  • Menyerikan kulit wajah, anjal dan sihat
  • Memutihkan kulit tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cahaya matahari atau cuaca panas
  • Kulit anda akan tampil lebih cantik walau tanpa solekan

Kalau nak tau syima (Pengasas SBS) ni dia pakai dulu produk yang dia nak pasarkan ni. Bila betul-betul dah menjadi baru dia pasarkan okay. 
Apa?? Tak percaya. Kejap Intan kasi U Olls bukti ye...
Haa,pengakuan sendiri oleh syima ok 
itu adalah official insta beliau. 
Tak caya jugak, g la tanya dia sendiri 
Maka dengan itu terbuktilah produk SBS ni berkesan dan murah. Jimat. Yeay. 
Cuma perlukan 3 benda ni sahaja okay untuk nampak cantik 
Intan belanja u olls semua testimoni dulu ye...
Cantik sangat-sangat kan kulit pengasas Syma Beauty Skincare (SBS) ni..
Orang kelantan mek syima.. Umur baru 20 tahun tapi dah ada bisnes sendiri..
Semua orang dok tanya-tanya apa rahsia kecantikan Syima..
Nah sekali dia keluarkan terus produk sendiri bagi uols pakai..
"Kulit makin cerah dan putih sekata hanya dalam 2 minggu "

" TQ akak suggest produk ni, muka x kusam lagi, bintik2 halus hilang sepenunhnya , jerawat kecut, tak naik2 lagi..licin gebu dah sekarang "
"Dah tambah cerah.."
"Parut pudar cepat sangat.."
"Jerawat kecut tanpa bekas.."
"Licin dah muka sekarang.."
Now adik kita nih dah semakin Confident tau...


"Jeragat pudar "
"Kulit makin putih"
"Seriuosly jatuh cinta dengan Syma Beauty Skincare.."


" Ramai tegur kulit dah lain, alhamdulillah, Terima Kasih Syma Beauty Skincare"


"Dah macam2 cuba, akhirnya jatuh cinta dgn syma beauty skincare"
" Sekarang putih sekata, bak kulit baby....dah x tukar lain dah"




Hanya Dalam 3 Hari
Wajah dah tak kusam lagi


" plg best sbb jerawat kecik2 semakin surut, kulit plak, pinkish2 gitew, nampak moist"
Memang bestla.... terbaekkk


" serius terkejut gila"
" jerawat memamg dah kurang"
" terima kasih Syma Beauty"


Last sekali kita tunjuk bukti SBS ni ada kelulusan KKM ye..
Syma Beauty Skincare telahpun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi dan segala proses pembuatan Syma Beauty Skincare dipantau ketat dan di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan.

Bagi sesiapa yang masih ragu-ragu boleh semak sendiri di :- http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/

Then, pilih : Product Type ; Cosmetic Only

Lepas tu, pilih : Registration Holder/Notification Holder. Key in kan nama syarikat SYIMA GLOBAL ENTERPRISE

Result yang akan keluar adalah seperti :
Syma Beauty Facial Cleanser : NOT140905186K
Syma Day Cream : NOT149095187K
Syma Night Cream : NOT140905188K
So, apa lagi nak ragu-ragu kan. Jom beli sekarang dan jadi cantik.

Saya adalah agen sah berdaftar dengan Syima ye. Jadi semestinya original. Jangan ada sebarang keraguan.
100%ORIGINAL

FREE POSTAGE 

1 Set : RM65 (SEM) ; RM70 (SS)
1 Set (SBS + Toner) : RM85 (SEM) ; RM95 (SS)

BANDINGKAN HARGA KAMI!


PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Cara Pembelian Syma Beauty Skincare
☎ Belian boleh terus Whatsapp  ke 
+60123347883
Jangan lupa like sekali fanpage Kami ye 
✉  Facebook : Intan Beauty Centre
✉  Instagram : @intanbeautycentre
✉  Syarat / Terma Pembelian : Click Sini
✉  Semak Tracking No Anda : Click Sini


No comments: