Syma Beauty Skincare : Skincare Terbaik & Termurah !!

#IntanBeautyCentre

Syma Beauty Skincare : Skincare Terbaik & Termurah !!

Masalah kulit berjerawat dan kusam? 
Berminyak dan tak berseri?

Nak jadi cantik tapi tak mampu keluarkan modal mahal untuk membeli alatan kosmetik?
Jom jadi cantik dengan Syma Beauty Skincare... 

Lihatlah hasilnya, muka berbintik, akibat jerawat, jeragat dan sbgainya semua kami padam dan gantikan anda dengan kulit wajah putih glowing hanya dengan Syma Beauty Skincare


Ni lah Syma, Pengasas Syma Beauty Skincare

Syma juga mengalami masalah kulit yg serius, jerawat dan parut serta kulit yg terlalu sensitif
Alhamdulillah, setelah 5 bulan syma mencuba sendiri produknya sebelum dipasarkan, hasilnya ........sungguh menakjubkan, ALHAMDULILLAH
Pengasas kita ni consume symabeauty skincare selama 5 bulan dan sekarang kulit dia cantik ya amat tau .. 
Sape-sape yang mempunyai masalah jerawat , jeragat , kulit berminyak , tona tak sekata , parut ... 
Jom tukar skincare uoll sekarang kepada Syma Beauty Skincare
Kelebihan Syma Beauty Skincare : 
  • Menghilangkan jerawat 
  • Menghilangkan jeragat
  • Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
  • Mencerahkan kulit wajah
  • Menghilangkan blackhead dan whitehead
  • Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
  • Mengurangkan pigmentasi √mengawal masalah jeragat
  • Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
  • Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
  • Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
  • Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 
  • Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit √ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka 
  • Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles 
  • Kulit akan kelihatan lebih Flawless , Glowing , Sihat , Anjal , Bersih
 Syma Beauty Soap :
Syma Beauty Soap dirumus khas dengan pati buah-buahan dan perfum untuk kesegaran dan penjagaan kulit wajah secara semulajadi.

Fungsi SBS Soap: 

  • Meneutralkan ph kulit
  • Mengatasi masalah kulit berminyak
  • Memberi  kesegaran kulit wajah
  • Menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut, pori dan lain-lain
  • Membantu anda mendapatkan kulit wajah yang segar, bermaya, gebu, awet muda dan bercahaya(glowing). 
  • Melembapkan kulit 
  • Tidak akan menghakis permukaan kulit
  • Kulit juga akan kekal berseri dan tidak menampakkan kesan sunburn.
 Syma Day Cream mengandungi :
  • Minyak Argan
  • Serbuk Mutiara
  • Dan lain-lain 

Fungsi Day Cream :
  • Mampu menghilangkan kekusaman muka
  • Mencerah dengan sekata
  • Melicinkan permukaan kulit
  • Bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV
  • Diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan
  • Bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan kulit yang tidak sekata.
Syma Night Cream ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia aktif berbahaya seperti merkuri yang akan menyebabkan radang kulit, pengelupasan serius dan seterusnya boleh menyebabkan kanser kulit.

Natural Syma Night Cream :

  • Pati aloevera
  • Pati mulberry
  • Bahan-bahan mineral

Fungsi Syma Night Cream :

  • Membantu mencerahkan kulit secara total dan beransur-ansur
  • Sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka
  • Menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat
  • Menyerikan kulit wajah, anjal dan sihat
  • Memutihkan kulit tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cahaya matahari atau cuaca panas
  • Kulit anda akan tampil lebih cantik walau tanpa solekan


Syma Beauty Miracle Toner - RM25 SM RM27 SS
  • Mengecilkan liang pori dalam kulit
  • Membasmi kuman dan bakteria
  • Melembapkan kulit
  • Melembutkan kulit
  • Mencerahkan kulit
  • Menyerlahkan seri kulit agar cerah kekal berpanjangan

Kandungan Syma Beauty Miracle Toner 60ml

  • Hermalis Virginia
  • Glutathione
  • Arbutin
  • Ekstrak Aloe Vera
  • Ekstrak Licorice 
  • Lain lain ramuan semulajadi

Last sekali kita tunjuk bukti SBS ni ada kelulusan KKM ye..
Syma Beauty Skincare telahpun mendapat kelulusan daripada KKM...
Ianya diisahkan selamat malah 100% natural. 
Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi dan segala proses 
pembuatan Syma Beauty Skincare dipantau ketat dan di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan.

Bagi sesiapa yang masih ragu-ragu boleh semak sendiri di :- http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/

Then, pilih : Product Type ; Cosmetic Only

Lepas tu, pilih : Registration Holder/Notification Holder. Key in kan nama syarikat SYIMA GLOBAL ENTERPRISE

Result yang akan keluar adalah seperti :
Syma Beauty Facial Cleanser : NOT140905186K
Syma Day Cream : NOT149095187K
Syma Night Cream : NOT140905188K
    Testimoni Hebat Pengguna !!
    Masalah jerawat? Kulit sensitif dan kulit berminyak? 

    Masalah kulit sensitif? 
    Jerawat dan parut jerawat yang sukar dihapuskan? 
    Kulit kusam dan berminyak? 
    Dah habis beratus ringgit tp muka sama jer tak de beza? 
    Dah banyak membazir wang untuk skincare mahal tetapi tak berhasil. 
    Jummm Bertukar ke Syma Beauty Skincare Sekarang !

    Jerawat hilang, kulit putih licin? So apa yg anda mahukan lg? 
    Jom order sekarang.. Tiada lagi masalah jerawat jeragat dan kulit kusam.
    Selepas 2 minggu, apa yg mustahil dilakukan oleh skincare lain, kami akan lakukanya untuk anda. #jomjadicantik dan #jomjadibijak dengan memilih kami. Dijamin tanpa penggelupasan, murah, selamat dan berkesan.
    Masalah jerawat? Kulit sensitif dan kulit berminyak? 
    Masih tercari2 formula mengatasinya..
    Kulit kusam berjerawat dan sensitif pun boleh dirawat
    Sila lihat hasil penggunaan Syma Beauty Skincareselama 3 hari. 
    Semua jerawat mengecut dan kulit semakin halus. 
    Kan dah cakap Syma Beauty Skincare memang powerrr. 
    Kalau tak percaya kena cuba.
    So, apa lagi nak ragu-ragu kan. Jom beli sekarang dan jadi cantik.
    Intan Beauty Centre merupakan Agen Sah Berdaftar Dengan Syma ye...
     Jadi semestinya original. Jangan ada sebarang keraguan !!
    100%ORIGINAL

    FREE POSTAGE 
    1 Set : RM65 (SEM) ; RM70 (SS)
    Combo (SBS + Toner) : RM85 (SEM) ; RM90 (SS)

    BANDINGKAN HARGA KAMI!
    PENGHANTARAN: 

    KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
    SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
    KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
    NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
    AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


    Cara Pembelian SYIMA BEAUTY SKINCARE
    ☎ Belian boleh terus Whatsapp  ke 
    Jangan lupa like sekali fanpage Kami ye 
    ✉  Facebook : Intan Beauty Centre
    ✉  Instagram : @intanbeautycentre
    ✉  Syarat / Terma Pembelian : Click Sini
    ✉  Semak Tracking No Anda : Click Sini

    No comments: