Sy Advance Beauty Skincare : Wajah Lebih Flawless Tanpa Cela !

#IntanBeautyCentre

Sy Advance Beauty Skincare : Wajah Lebih Flawless Tanpa Cela !

SyAdvance Beauty Skincare - Jom Jadi Cantik Dengan Syma Beauty Skincare! 
Ini merupakan Produk terbaru Syma Beauty Skincare .....
Intan nak bagitau ye.... Ini bukanlah menggantikan Set Syma Beauty Skincare yang dah terkenal dan terbukti berkesan. Dua-dua pun boleh didapati. So, peminat SBS masih boleh menggunakan set yang lama kalau rasa sudah selesa dengannya. Kalau nak bertukar kepada yang baru pun, okay jugak. Tak de masalah. Lagi bagus emoticon56

Produk yang ada dalam Set SyAdvance Beauty Skincare

Terdapat 4 produk hebat dalam Set SyAdvance Beauty Skincare :
  • Cleansing Gel (Pencuci muka)
  • Miracle Toner (Toner, guna lepas mencuci muka)
  • BB Cream (Krim siang)
  • Advance Cream (Krim malam)


Kelainan dan Kelebihan SyAdvance Beauty Skincare berbanding Syma Beauty Skincare :


Cleansing Gel : 
  • Dalam bentuk cecair berbanding sabun ketul. 
  • Lebih senang digunakan, lebih mudah disimpan, lebih terpelihara daripada kuman dan bakteria, dan lebih menjimatkan. 
  • Membersih muka dengan mendalam sehingga ke liang pori untuk membuang sisa-sisa kotoran yang tersumbat, mengimbangi lebihan minyak, mengecutkan jerawat, menyegarkan dan melembutkan wajah. 
  • Tambahan aromatiq mampu memulih dan menaikkan aura seri wajah secara semulajadi.


Cara pakai Cleansing Gel :

  • Usapkan sedikit cleansing gel pada wajah yang basah dengan lembut secara menyeluruh, bilas bersih dan lap kering. 
  • Diikuti dengan Sy Advance Miracle Toner. 

Miracle Toner :
  • Sebelum ini diasingkan daripada set Syma Beauty Skincare. 
  • Sekarang, toner dimasukkan dalam set kerana kepentingan penggunaan toner dalam penjaan rutin wajah.
  • Toner wajah ini membantu menyegarkan wajah, mengecilkan liang pori, mengimbangi minyak berlebihan dan melembutkan kulit wajah. 
  • Sesuai untuk semua jenis kulit. 

Cara Pakai Miracle Toner : 
  • Tuang sedikit Miracle Toner pada kapas. 
  • Tekap pada wajah dengan lembut. 
  • Biarkan kering. 
  • Guna sebelum menggunakan Silky Smooth BB Cream atau Advance Beauty Cream.

syadvance beauty skincare, syadvance beauty, syadvance, syma beauty skincare, syma beauty, produk kecantikan, produk kecantikan murah
Berbeza kan ? Baby Skin BB Cream ni lah yang akan buat magic tetiba jadi cantik. Sesuai untuk semua tona kulit tau....blogger-emoticon.blogspot.com

Baby Skin BB Cream :
  • Sebagai krim siang. 
  • Diperkaya dengan Glutathione, SPF60, Serbuk Mutiara dan Vitamin E untuk membekalkan nutrien yang mencukupi pada kulit.
  • Gunakan Silky Smooth BB Cream untuk melindungi kulit wajah dari sinaran UV berlebihan, mengimbangi kelembapan, mencerah, menggebu dan melembutkan kulit wajah. 
  • Pemakaian Silky Smooth BB Cream membantu menutupi cela pada wajah seperti parut, jeragat dan memberi kesempurnaan selama 12jam pemakaian. 
  • Ia juga bertindak sebagai bedak asas.


  • Cara pakai Silky Smooth BB Cream : 
  • Sapukan Silky Smooth BB Cream pada wajah setelah penggunaan Miracle Toner dengan nipis dan rata untuk memberikan kemasan yang sempurna.

Advance Beauty Cream / Night Cream

  • Advance Beauty Cream adalah krim kecantikan yang digunakan sewaktu hendak tidur. 
  • Krim ini membantu menyelesaikan masalah kulit wajah yang kusam, berjerawat, bintik-bintik, parut jerawat, kedutan, lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya. 
  • Penggunaan secara berterusan akan menjadikan kulit wajah kelihatan lebih cerah, halus, anjal, berseri dan bermaya.

Cara Pakai Advance Beauty Cream : 


  • Sapukan Advance Beauty Cream secara nipis dan rata pada wajah setelah penggunaan Miracle Toner. 
  • Penggunaan krim ini adalah sewaktu hendak tidur.

Kalau u olls nak tahu.... Perkara paling penting kan dalam Setiap Set Penjagaan muka adalah Krim Siang / Foundation / BB Krim tau..... Sebab..... Product nih la yang kite akan gunakan pada siang hari untuk berjumpa ngan orang ramai... Malah Product nih juga la yang akan hindarkan wajah dari SunBurn gara-gara Sinaran Matahari...Betol takblogger-emoticon.blogspot.com

Dengan SyAdvance Beauty Skincare, Intan yakin bukan setakat Intan aje yang Tak akan Kecewa tapu u olls also sama.... Sebabnya SyAdvance Baby Skin BB Cream ni memang terbaik. Banyak sangat kelebihan Baby Skin BB Cream ni berbanding set terdahulu. Macam biasa, fungsi SyAdvance Baby Skin BB Cream berfungsi sebagai alas yang menutup cela di muka termasuk parut jerawat dan jeragat. 
Insya Allah, dengan Baby Skin BB Cream ni, memang yakin je nak keluar lambai-lambai tangan walaupun tak tepek bedak.

Kelebihan SyAdvance Baby Skin berbanding Syma Day Cream :


  • Tekstur lebih lembut untuk memudahkan sapuan dan rataan pada kulit wajah
  • Lebih senang meresap ke dalam kulit untuk efek lebih glowing
  • Mengandungi SPF60 untuk melindungi kulit daripada sinaran UVA/UVB matahari
  • Mengandungi serbuk mutiara untuk kulit lebih bersinar dan lembut secara semulajadi
  • Mengandungi Glutathione sebagai anti-oksidan dan detoks kulit
  • Membekalkan nutrien dan vitamin E pada kulit
  • Melembapkan dan mengimbangi penghasilan minyak yang berlebihan  

Kelebihan SYAdvance Beauty Skincare  :
  • Menghilangkan jerawat 
  • Menghilangkan jeragat
  • Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
  • Mencerahkan kulit wajah
  • Menghilangkan blackhead dan whitehead
  • Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
  • Mengurangkan pigmentasi 
  • Mengawal masalah jeragat
  • Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
  • Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
  • Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
  • Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 
  • Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit 
  • Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka 
  • Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles 
  • Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih
Anda ada masalah sebegini?? 
Rasa rasa produk kosmetik apa yang mampu merubah kulit wajah anda dalam masa 2 hari ?? 
Inilah hasilnya dari ‪#‎beautyfacesofsbs‬ ‪#‎syadvancebeautyskincare‬ yang telah dirasai sendiri oleh pengguna produk kami..anda tidak perlu.membayar lebih untuk memperoleh set 4in1 (termasuk toner) pack baru keluaran syma_beauty terbaru untuk pelanggang kami yang mengidamkan kulit wajah yang halus mulus, gebu, berseri seri, kelihatan menawan dan putih bersih

Malu x nak keluar rumah kerana kesan jerawat sebegitu? 
Kini tiada masalah lagi untuk keluar rumah dengan keyakinan anda sendiri!! 
Sy yakin anda pernah alami kulit muka berjerawat dan berparut..dengan penggunaan set terbaru SBS dilengkapi bersama toner dan cleansing gel terbaru, silky smooth bb cream dan syadvance beauty cream mampu merubah keyakinan anda pada tahap yang luar biasa!! 
Rasai kejelitaan yang seharusnya mampu kita miliki..tahniah untuk yg telah berjaya membuktikan kepada semua...


Percaya atau tidak..
Hanya dgn suntikan SBS mampu mengubah kulit wajah sehingga sebegini!! Yakini kulit sensitif mampu berkesan untuk menhilangkan JERAWAT DEGIL dan parut pada wajah anda! 
Apa yang anda perlukan?? dapatkan set pencerahan total dari SYADVANCE BEAUTY SKINCARE iaitu SBS keluaran terbaru! 
Dipack mudah bersama toner dan cleansing gel untuk pengguna bijak! 

Dulu lain sekarang lain. 
Tak perlu nak malu2 lagi. 
Banggalah menjadi diri sendiri. Dah bertambah keyakinan diri kan sejak menggunakan SyAdvance ... 


Hasilnya..Kesan dalam masa 2 minggu mampu memberi perbezaan yang ketara pada kulit wajah anda..Tak perlu make up untuk jadi cantik, trus pakai produk terbaru syma_beauty iaitu SYADVANCE BEAUTY dan uolls mampu miliki wajah bersih, putih, gebu dan tiada jerawat seperti si menawan kita ni...

Jerawat dah tiada lagi, keyakinan diri dah bertambah, tak macam dulu lagi. 

Kenali rahsia disebalik kejelitaan semula jadi pengasas produk kecantikan Syadvance dan SBS @syima_eima yang sedang LARIS dipasaran masa kini..SBS telah terjual mencecah jutaan set dlm masa beberapa bulan dan pastinya diyakini jutaan pengguna di seluruh malaysia!! kini SBS dengan muka baru!!! Syadvance yg mampu merubah kulit wajah anda seperti produk terlaris sbs..tiada raguan dan pasti terbukti keberkesanannya dengan melihat kejayaan yg dicapai pengguna sbs ‪#‎beautyfacesofsbs‬‪#‎jomjadibijak‬ #jomjadicantik2015 ‪#‎jomjadicantik‬ ..
JOM JADI BIJAK MEMILIH SYADVANCE untuk JADI CANTIK.
100%ORIGINAL
FREE POSTAGE 

1 Set : RM85 SEM RM90 SS

BANDINGKAN HARGA KAMI!
PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian SyAdvance Beauty Skincare
☎ Belian boleh terus Telegram / Whatsapp  ke 
+60123347883
Jangan lupa like sekali fanpage Kami ye 
Facebook : Intan Beauty Centre
Instagram : @intanbeautycentre
Syarat / Terma Pembelian : Click Sini
Semak Tracking No Anda : Click Sini


1 comment:

intan nasir said...

testing sikit hihi