Magic Jelly : Gel yang VERSATILE ! Kesan Yang SUPERB !

#IntanBeautyCentre

Magic Jelly : Gel yang VERSATILE ! Kesan Yang SUPERB !

U Olls ada masalah Eczema? 
Masalah Gatal-Gatal ? Bibir kering? Tumit merekah? 
Masalah jerawat ? Jeragat? 
Ruam lampin? dan pelbagai masalah lagi.. 
MAGIC JELLY adalah jalan penyelesaiannya....
1 produk sahaja tapi boleh menyelesaikan pelbagai masalah ! 
Apa tu Magic Jelly 
 Magic Jelly adalah Aloe Vera based gel yg Selamat dan Halal digunakan untuk bermacam-macam kegunaan dari Hujung Rambut Hingga ke Hujung Kaki tau...
Untuk formula terbaru ni....Ada tambahan cucumber tau. 
Boleh digunakan oleh lelaki & perempuan dari kanak-kanak hingga lah dewasa. 
Berbaloi kan kalau ada sebotol kat rumah


Magic Jelly :
  • 100% Natural Ingredients
  • No Paraben
  • No Artificial Colour 
  • Safe and Effective 
Manfaat Magic Jelly : 
  • Hydrates kulit muka & badan
  • Mengecutkan jerawat muka & badan
  • Kulit kelihatan segar & sehat
  • Boleh Digunakan sebagai serum rambut utk rambut yg sehat
  • Sesuai utk mereka yg ada kulit kering kerana ezcema
  • Boleh digunakan sebagai aftershave (utk lelaki & perempuan)
  • Boleh digunakan untuk sunburn
  • Boleh campur dengan foundation as make up primer. Make up thn lebih lama & buat muka lagi glowing
  • Untuk bibir kering
  • Sesuai utk cracked heels
  • Campur dgn night & day cream untuk booster
  • Make up remover tanpa minyak. 
 Fungsi & Kebaikan Magic Jelly : 
  • Sebagai pelembab kulit juga untuk mengekalkan kecantikan makeup supaya tahan lama.
  •  Untuk lelaki : Digunakan sebagai penyembuh selepas bercukur dan dapat merawat luka-luka kecil yang disebabkan oleh bercukur.
  • Untuk merawat jerawat : Mempunyai sifat antimikrobial yang membunuh bakteria.
  •  Mengurangkan keradangan kulit dan menyembuhkan dengan cepat.
  • Ianya tidak berminyak pada kulit, sangat sejuk dan selesa. 
  • Membantu melawan masalah penuaan kulit dan kulit kering.
  • Mengandungi vitamin C dan E untuk membaiki kulit secara semulajadi.
  • Menjadikan kulit lebih anjal dan sihat.
  • Mengurangkan stretch mark, sama ada perubahan berat badan atau mengandung.
  • Digunakan untuk merawat kulit dari sinar matahari selain mengurangkan kesakitan dan bengkak semasa terkena sinaran matahari.
  • Bertindak sebagai lapisan pelindung pada kulit dan membantu menambah kelembapan apabila kulit menjadi kering.
  • Juga sesuai untuk rambut gugur, kelemumur, rosak dan rambut bercabang.
  • Digunakan utk bayi yg mengalami ruam lampin atau gigitan serangga.
Magic Jelly Boleh Digunakan Sebagai :
  • Face moisturizer
  • Mengecutkan jerawat
  • Serum rambut 
  • Melebatkan & memanjangkan bulu mata
  • Pelembab bibir
  • Makeup primer . Boleh campur dgn bb cream atau foundation utk makeup lebih lama dan glowing
  • After shave gel
  • Menghilangkan parut2
  • Penyegar wajah
  • Sunburn gel
  • Ruam2 pade bdn bayi
  • Lotion badan
  • Makeup remover

Magic Jelly pilihan ramai kerana : 
  • Ada kelulusan KKM
  • Harga sangat MURAH tetapi berkualiti Antarabangsa
  • HALAL! TIADA bahan berunsur haiwan, hanya bahan-bahan semulajadi tumbuhan
  • TIADA bahan kimia terlarang
  • TIADA paraben
  • TIADA pewarna tiruan
  • TIADA mercury
  • TIADA steroid
  • TIdak menghakis kulit
  • TIADA kesan sampingan
  • 500 % SELAMAT & TERBUKTI berkesan
  • Jimat & SERBAGUNA
Magic Jelly berkesan merawat :
  1. Jerawat
  2. Jeragat
  3. Kulit berminyak
  4. Kulit kering 
  5. Eczema
  6. Allergic
  7. Kulit mengelupas
  8. Kudis
  9. Kulit kusam
  10. Buasir
  11. Bisul
  12. Sunburn
  13. Ruam lampin/susu
  14. Puting luka akibat menyusu
  15. Rambut kelumumur & gugur
  16. Kulit kasar 
  17. Cracked heels
  18. Radang kulip
  19. Panau/kayap
  20. Bibir kering
  21. Melecur

Di sini ada sedikit penerangan bagaimana nak menggunakan Magic Jelly dengan krim siang dan malam.

Cara pakai gaya 1
  1. Basuh muka
  2. Pakai toner
  3. Sapu magic jelly ke seluruh muka.
  4. Sapukan dengan urutan ke atas.
  5. Pakai krim sianag atau krim malam korang.


Cara pakai gaya 2
  1. Basuh muka
  2. Pakai toner
  3. Pump magicjelly dan letak krim bersama, sebatikan dua product ni
  4. Sapukan wajah dgn urutan ke atas.


Khasiat memakai #magicjelly di muka
  • Melembapkan kulit dgn sihat
  • Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru
  • Mematikan kuman jerawat
  • Mengecutkan jerawat
  • Memudarkan parut
  • Membaiki kulit kering
  • Memudarkan jeragat
  • Melebatkan bulu mata
  • Mengembalikan keremajaan kulit
  • Mengembalikan seri wajah yang kusam.
Korang nak tahu cara MUDAH hilangkan parut lama, parut tebal (keloid), strech mark dan juga pelbagai masalah kulit?? 
COMBO SET Magic Jelly + Azanis Scar Serum boleh bantu masalah u olls 

Kenapa Set Combo ni boleh bantu masalah awak semua?
  • MJ boleh booster kan serum Azanis untuk percepatkan proses pemulihan parut.
  • Kedua dua produk ini mengandungi anti oxidan yang tinggi untuk membantu menghasilkan sel kulit yang baru dan sihat. 
  • Kedua produk ini mampu memulihkan masalah jerawat dan kulit berminyak 
  • Kedua dua produk ini mampu merawat segala jenis keradangan dan luka pada badan anda. 
  • Boleh merawat masalah kudis, dan parut demam campak.










100%ORIGINAL
FREE POSTAGE 
Sebotol  : RM60 SEM RM65 SS
Borong Min 10

BANDINGKAN HARGA KAMI!
PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 

KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian Magic Jelly By Lovera
☎ Belian boleh terus Telegram / Whatsapp  ke 
+60123347883
Jangan lupa like sekali fanpage Kami ye 
Facebook : Intan Beauty Centre
Instagram : @intanbeautycentre
Syarat / Terma Pembelian : Click Sini
Semak Tracking No Anda : Click Sini

Anda ada masalah eczema? gatal2 ? bibir kering? tumit merekah? jerawat ? jeragat? ruam lampin? dan pelbagai masalah lagi.. MAGIC JELLY adalah jalan penyelesaiannya. 1 produk sahaja tapi boleh menyelesaikan pelbagai masalah ! - See more at: http://www.malaypro.com/magic-jelly-by-lovera-id14427#sthash.XyaeXPns.dpuf

No comments: