OliCandy : Cerah Berseri & Bertenaga Sepanjang Hari !

#IntanBeautyCentre

OliCandy : Cerah Berseri & Bertenaga Sepanjang Hari !

Gula-Gula Ajaib Berperisa Oren....
Just amalkan 1-2 Biji aje Sehari.....
Confirm akan Membuatkan Jerawat Lari Serta kulit Kusam Tiada Lagi !
Mudah giler nak Gebus Gabas sekarang nih kan ?
So Tidak Ada lagi Alasan Untuk Cantik Menawan !
U Olls hanya Perlu Amalkan Secara Teratur & Lihat aje hasil yang bakal U Olls Perolehi !!
Simple Like ABC
Perbezaan OliCandy & Supplement lain

1. OLI CANDY supplement pertama di Malaysia yg menggunakan inovasi TERKINI pencerahan kulit melalui ekstrak OLIVE LEAF (daun pokok zaitun).
  • Kajian membuktikan Olive Leaf mengandungi Polifenol yang sangat tinggi yang membantu pencerahan tona kulit serta menghilangkan tanda penuaan dengan efektif.
  • Olive Leaf juga kaya antioksidan, antibakteria, antikanser serta mengandungi pelbagai zat aktif lain yang amat berguna dalam menurunkan kadar gula juga menstabilkan tekanan darah, mempercepatkan pembakaran lemak badan, menyihatkan jantung, mencegah risiko penyakit kronik, saraf dan stroke.
  • Olive Leaf juga merangsang penghasilan glutatione dalam badan secara semulajadi, maka kesan pencerahan adalah lebih cepat dan tinggi berbanding dengan pengambilan gluta secara oral.


2. OliCandy mengandungi Bovine Collagen..
  • Sangat sesuai diambil oleh mereka yg mempunyai alahan kepada Marine Collagen & Seafood.
  • Ia membantu membaik pulih tekstur kulit, menganjal dan menegangkan kulit.


3. OliCandy juga Mengandungi  Astaxanthin 
  • Astaxanthin akan memastikan nutrisi hebat untuk badan.
  • 500 x kuasa dari vitamin E dan C
  • 10 x kuasa dari beta-carotene
  • 10 x kuasa dari lutein
  • Paling mudah diserap ke dalam badan berbanding antioksidan lain.
  • Membaiki dan memelihara dna sel yang rosak, meningkatkan imuniti dan menguatkan / melindungi sel2 badan.


4. Last not Least... OliCandy mengandungi L-Lysine 
  • Untuk proses membaiki dan pembiakan sel-sel badan dan untuk membentuk antibodi, enzim dan hormon.
  • Ia juga berperanan memelihara otot-otot dan tisu-tisu badan, merawat keletihan, hepatitis dan HIV.
Keistimewaan OliCandy : 
  • Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
  • Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
  • Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
  • Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
  • Membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective
  • Memudarkan dark spot di seluruh badan
  • Merangsangkan menghasilkan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun. LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.
  • Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
  • Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
  • Meningkatkan sistem imunisasi
  • Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
  • Memulihkan sakit sendi dan otot
  • Memberi kecergasan badan sepanjang hari
  • Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser

Keistimewaan OliCandy :
  • Mencerah kulit
  • Melembap & Menyinarkan kulit
  • Menganjalkan kulit
  • Memudarkan parut jerawat
  • Anti-penuaan
  • Membaikpulih sel kulit


Cara Pengambilan OliCandy Dengan Betol : 
  • Boleh diambil bila2 masa, terbaik semasa perut kosong
  • Amal 1-2 biji sehari
  • Jarakkan 4 jam sekira nya minum minuman berkafein
  • Banyakkan pengambilan air bersih sepanjang hari

Persoalan Yang Sering Di Tanya Customer Kami :




Testimoni Pengguna : 





















Best kan OliCandy nih 
Sebab tu la ramai yang dah mencuba & siap repeat Order lagi....
Tengok Testimoni sudah la.... Banyak gle tau.....
Apa lagi u olls... Meh sini dapatkan Sekarang....
Lepas nih nak kuar umah also xyah nak make up tebal dah....Mesti cantik-cantik. ;)
100%ORIGINAL
FREE POSTAGE 
Sebotol : RM55 SEM RM60 SS
Borong Min 10

BANDINGKAN HARGA KAMI!
PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU

SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian OliCandy
☎ Belian boleh terus Telegram / Whatsapp  ke 
+60123347883
Jangan lupa like sekali fanpage Kami ye 
Facebook : Intan Beauty Centre
Instagram : @intanbeautycentre
Syarat / Terma Pembelian : Click Sini
Semak Tracking No Anda : Click Sini

No comments: