Yuume Rosehip Dust : Badan Sihat & Kulit Berseri Gebu Gabas !

#IntanBeautyCentre

Yuume Rosehip Dust : Badan Sihat & Kulit Berseri Gebu Gabas !

U olls nak dapatkan Kulit yang Cerah
U Olls nak Buang Jejauh Jerawat Degil 
U Olls ada Masalah Kulit Kusam 
U Olls Malas nak Shake tapi Nak Cantik Jelita
Yuume Rosehip Dust With Anti Oxidant adalah jawapan yang tepat  
Penggunaan yuuMe secara berterusan dapat mencerahkan kulit dan menghapuskan jerawat dengan formula teknologi dari Jepun 
Kemam yuuMe anda sekarang dan nantikan hasil yang WOW! pada kulit tau


Apa tu Yuume Rosehip Dust 
  • Yuume Rosehip Dust adalah powder di dalam sachet yang menggunakan ROSEHIP SEGAR & OVINE COLLAGEN khas untuk merawat kulit bermasalah dan mencerahkan kulit uolls !



Apa yang Power sangat dengan Yuume Rosehip Dust nih 
  • Korang tahu tak yang buah rosehip ni mengandungi 50% lebih VIT C berbanding buah oren tuuu~~ haaa maknanya rosehip ni 50% lebih baik dari buah oren lah! .
  • Selain tu,buah rosehip ni kaya dengan anti oxidant yang sangat sangat bagusss untuk anti penuaan & awet muda tau uuoollss! 
  • Sapa nak kasi kulit tegang2 ka memang bagus makan buah rosehip tau! .


Kelebihan Yuume Rosehip Dust : 
  • Menghilangkan Jeragat / Whitehed / Blackhead
  • Perubahan tona kulit sehingga 5x lbh putih
  • Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
  • Menaikkan rona merah jambu pada wajah
  • Wajah lebih segar dan berseri
  • Menyekat pembentukan jerawat
  • Merangsangkan peningkatan kolagen
  • Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
  • Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
  • Mengurangkan kedutan halus
  • Meningkatkan sistem imunisasi
  • Merawat penyakit resdung dan bersin-bersin
  • Menghilangkan Pigmentasi
  • Menyembuhkan Jerawat dan Parut Jerawat
  • Mengaktifkan Gen Anti-Penuaan
  • Menghilangkan Tanda-Tanda Penuaan
  • Mengecil dan Menutup Liang Pori Wajah
  • Melicinkan Kulit Wajah
  • Mencerahkan Kulit Muka Dan Badan
  • Menegangkan Kulit
  • Menyamaratakan Ton Warna Kulit Yang Tidak Sekata
  • Mengatasi Masalah Kulit Berminyak



                                                                    Fungsi Rose Hip :
                                                                    • Rose Hips mempunyai kandungan Vitamin A yang tinggi. Vitamin A = Vitamin Kulit.
                                                                    • Meransang penghasilan sel2 kulit baru
                                                                    • Memperbaiki parut dan luka
                                                                    • Menjadikan kulit anjal
                                                                    • Mencegah kedutan
                                                                    • Melembabkan kulit

                                                                    Bahan Hebat Yuume Rosehip Dust : 
                                                                    Vitamin C / Ascorbic Acid , Rosehip , Collagen , Apple Stem-cell , Coenzyme Q10 , Grape Seed Kiwi , White Yam , Tremeila Fuciformis , Maltodextrine & Dextrose Monohydrate 
                                                                    Cara Pengambilan : 
                                                                    • Koyak dan tuangkan shj ke dalam mulut dan kemam sehingga yuume rosehips mencair dan bergabung dgn enzim air liur.
                                                                    • Consume semasa perut kosong pada setiap pagi 
                                                                    • Maksimum 2 sachet shj ye..Jangan lebih.. Actually 1 sachet sehari shj pun dah putehh..

                                                                    NOTED : Jangan lupa ya minum air masak 3-5 liters shari bagi membantu mendapatkan kadar serapan yang sempurna!

                                                                    Extra Noted : Untuk Effect yang Lebih Cepat , U olls Harus Hindarkan Minuman Berkafien (Nescafe , Teh , Milo , Kopi) Serta Alcohol .. Just banyakkan Minum air Masak ... The Best is, Amik sekali dengan SATIN SKINZ PREMIUM !!

                                                                    Zoom zooom zoommm!!!! .
                                                                    Sumpah oii bukan camera 360.. tak dak mekap punnn..
                                                                    saja nk bgtau korang kulit sy skg natural beauty sejak makan buah rosehips segar yg ada dlm yuume.... tapi ni baru 2 hari tuu... tunggu eila update lps 20 hr!! .
                                                                    Mesti fengsan en asben.... haha..


                                                                    Naaahhh..!! .
                                                                    Hangpa tengok la sendiri! Ni bukan camera 360 ye.
                                                                    Akak kita y comel ni makan 10 hari je yuuMe Rosehip ni tau! .
                                                                    Rosehip ni mmg bagus tau uoollsss.... tgk la licin melicau kulit akak kita ni tau. .
                                                                    Sapa nak rasa kebaikan yuuMe Rosehip ni angkat tangan!! Hehe... .
                                                                     Siapa sangka sy yg gelap hitam malap ni boleh transform ke puteh gebuss...nampak mcm pinkish2 kan... .
                                                                    Korang yg rasa takde harapan nak cerah jgn risau.. korang makan je buah rosehip segarrr...nyum nyummm..sedappppppp 
                                                                    Eh eh.. kat mana nak dapat rosehips segar?? .
                                                                    Takyah pening2.. yuuMe kan adaaaaaa....
                                                                    Kemam je terus putehhhhh.... .
                                                                    Wow!!! Wow!!! .
                                                                    Terperanjattt sekejap bila baca whatsapp cik adik manis ni .
                                                                    Hi kak! Besttttt giler ni.. Tengok la kulit saya puteh camni haaa.....
                                                                    Taik lalat pun nampak sebijik sebijik! 
                                                                    Urat2 semua jelass nampak..huhu... 
                                                                    Semua kawan-kawan sy nak beli yuume dgn sy.. alamak.. cmne ni.. sy tak jual 
                                                                    Tang parut jerawat tu plg bestt pudarrrrrr dah kak.. 
                                                                    Parut lama tu..mmg sy tahu ssh nak hilang.. 
                                                                    Yela.. baru 15 hari kan.. Parut tu dah berzaman ada..hehe .
                                                                    Saya kasi sejuta bintang
                                                                    Terharu nyaaa bila customer puji yuuMe terbaikkk.. 
                                                                    Jerawat semua kecut dalam masa 4 hari dan tak ada naik jerawat baru! 
                                                                    Kalau tak asyik ada je jerawat baru hinggap!

                                                                    Parut berlubang pun dah semakin rata... Tapi beli pulih sepenuhnya... 
                                                                    Husband kata muka dah naik seri.. ewahhhh.... Berbunga-bunga hati ni...

                                                                    Nanti akak share gambar lps 15 hr plk ye... 
                                                                    Muah YuuMe Rosehip.. Formula kerlassss sangat!
                                                                    Happy gilaa sebab kulit makin cerah..7 sachet ‪#‎yuume‬ jerk dah nmpk kesan..dlu xsnggup tgk cermin..skrg ni 15 minit skli nk tgk .. Nk tau psal yuume.. Follow @intanbeautycentre .. 
                                                                    No #360 camera ‪#‎testimoni‬ #Yuume hanya 7 sachet da boleh nampak kesan... 
                                                                    Wahh wah wahhh... putih naw! 
                                                                    Silau kite tengok dia ni... 
                                                                    Tengok depan2 mmg giler cantik skin dia.... Kite tak tipu uoollss..
                                                                    Tak caya, memang u olls kena try sendiri baru tau silau cmn hehe

                                                                     Hari2 ada testi baru....Hari2 ada testi baru.....Best sgt ke yuuMe Rosehip ni uoollss? .
                                                                    Kalau x best tak kan lah hari2 ada testi baru kan uoolllss? Hehe.. .
                                                                    Mai sini admin nak cerita siket pasal yuuMe Rosehip ni.YuuMe Rosehip ni diperbuat 100% dari buah ROSEHIP yang segar bugar! 
                                                                    ROSEHIP ni sgt kaya dengan Vit C yang sangat bagus untuk mencerahkan kulit uoolls tau! .
                                                                    Selain tu,kita campurkan bahan2 lain seperti ovine collagen,glutathione,astaxantin,apple stemcell dan lain lain lagi khas untuk anda terpaksa cantik gebu gebas uuooolllsss!!! .
                                                                     Fuyoooo... dia dah chantikkkk laaaa... untung la dia dah dapat kulit baruuu.. mulus gebus pinkishhhhhhh 😀😀😀... .
                                                                    haaa... ni baru muka.. belum tengok testi badan lagi..puteh melepak oiii.. tp tak boleh la share ngn korangggg... ... .
                                                                    Testi ni bukan rekaan tau..mmg datang dari customer yg PM kat FB... So 100% trusted! .
                                                                    Jomm amalkan buah rosehip yang fresh color merah gitu... uppss.. kat malaysia tak de buah ni... 
                                                                    Tapii kat malaysia ada yuuMe! 100% kandungan rosehip segar ada dalam ni.... 🍒🍒🍒uolls mesti cuba dan nikmati keenakan serta khasiat semulajadi dari buah rosehip! 😇 
                                                                    yuumelicious uooollss!!! .
                                                                    Pon!! Pooonnn!!! .
                                                                    Testi terbaru lagi uoollsss~~ dulu kulit kusam,kering....macam tak bermaya je sebab busy dengan macam2 hal... .

                                                                    Tapi semua nightmare pasal kulit ni hilang bila consume yuuMe!! Syooookkknyeee!!! .
                                                                    YuuMe yang mengandungi 100% buah ROSEHIP mmg sangat baik untuk kulit ditambah lagi dengan Ovine Collagen,Apple Stemcell,Glutathione dan lain2 lagi khas untuj mencerahkan kulit anda!! .
                                                                    Jom ber yuuMe sekrang!! .
                                                                    AWESOME ! 
                                                                    Malam ni, kite nak share testi terbaru pengguna #yuume ....
                                                                    .
                                                                    Customer kita ni baru 15 hari consume yuume ni tau uooollss!! .
                                                                    .
                                                                    Apa yuuMe ni? .
                                                                    YuuMe adalah makanan tambahan yang menggunakan 100% buah ROSEHIP yang segar khas untuk mencerahkan kulit,menghapuskan jerawat dan menggebukan kulit anda! .

                                                                    Sekrang ada promosi beli 1 kotak yuuMe dan anda akan mendapat 6 EXTRA FREE SACHET! .
                                                                    Harga Untuk Combo ?
                                                                    Tengok Bawah 
                                                                    Pin ponn pin pon yuuMe lovers!

                                                                    Kami berbesar hati nak bagi anda FREE 6 sachets of yuuMe dengan setiap pembelian sekotak yuuMe!! .
                                                                    Haa!! Promosi ni terhad utk 500 kotak pertama ni je tau uoollsss
                                                                    Sapa cepat dia dapat lah ye 
                                                                    Uolllsss tahu tak yang 6 sachets FREE ni bernilai RM45 tau!!! 
                                                                    Wowowowww!!! 
                                                                    Rugi tau klau tak grab promosi ni cepat2 

                                                                    100%ORIGINAL
                                                                    FREE POSTAGE 
                                                                    1 Box (Ada 20 Sac) : RM145 SEM RM150 SS
                                                                    ++ FREE 6 Sac Tambahan 
                                                                     TERHAD UNTUK 500 BOX SAHAJA

                                                                    Combo (Satin Skinz + Yuume) : RM270 SEM RM280 SS
                                                                    ++ FREE 6 Sac Tambahan 
                                                                     TERHAD UNTUK 500 BOX SAHAJA

                                                                    Borong Minum 10

                                                                    BANDINGKAN HARGA KAMI!
                                                                    PENGHANTARAN: 
                                                                    KAMI MENGUNAKAN POS LAJU


                                                                    SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 


                                                                    KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.

                                                                    NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)

                                                                    AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

                                                                    Cara Pembelian Azanis Scar Serum
                                                                    ☎ Belian boleh terus Telegram / Whatsapp  ke 
                                                                    0123752145
                                                                    Jangan lupa like sekali fanpage Kami ye 
                                                                    Facebook : Intan Beauty Centre
                                                                    Instagram : @intanbeautycentre
                                                                    Syarat / Terma Pembelian : Click Sini
                                                                    Semak Tracking No Anda : Click Sini


                                                                    No comments: