Aurora Ibu kapsul Mutiara : Kulit Lebih Cerah , Gebu & Tanpa Kesan Cela !

#IntanBeautyCentre

Aurora Ibu kapsul Mutiara : Kulit Lebih Cerah , Gebu & Tanpa Kesan Cela !

Sana sini sekarang orang Bercakap pasal "Kapsul Mutiara" kan ?
Makan sebiji pun dah bule Cantik & Gebu Gabas uolls....
Mudahnya
Kite nak share 1 Product yang Superb untuk uolls semua tau...
AURORA IBU KAPSUL MUTIARA
100% serbuk mutiara asli dari laut dalam Filipina...
Rasai kesannya seawal 3 hari pada wajah dan badan....
Kulit makin cerah, gebu dan anjal..
Keistimewaan Kapsul Mutiara Aurora
  • Antikedutan dan antipenuaan serta menguatkan sistem imunisasi badan
  • Membuang ulser kulit, melasme (yang menyebabkan freckles, bintik umur, dan tompok gelap pada kulit), serta selaran matahari
  • Menyembuhkan ruam dan bisul
  • Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat dan semula jadi yang indah
  • Mencerahkan kulit serta memberi perlindungan dari sinar UV matahari
  • Menghilangkan keadaan kulit yang tidak diingini seperti kulit pudar, kusam, blotches merah, jerawat, parut serta mengecilkan liang pori
  • Menghapuskan jerawat dalam masa 1 minggu atau kurang
  • Menggalakkan menghasilkan kolagen pemulihan semulajadi, serta meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit
  • Menguatkan folikel rambut
  • Meningkatkan daya ingatan dan daya penglihatan
  • Menenangkan & Menguatkan jantung
  • Mengurangi rasa takut, trauma, meredakan tekanan / stress
  • Memudahkan tidur
  • Merangsang peredaran darah
  • Menggalakkan tahap kolesterol yang sihat
  • Menguatkan tulang dan otot, merangsang pertumbuhan dan meningkatkan kepadatan tulang
  • Melegakan penyakit saraf dan membuang toksin dari badan
  • Memutihkan gigi
Cara Pengambilan Yang Di Sarankan : 
  • 1 biji sehari, malam sebelum tidur
  • Banyakkan pengambilan air bersih
  • Tiada pantang larang
  • Sesuai untuk lelaki dan wanita, termasuk ibu menyusui bayi (hamil tak digalakkan)
Make sure tau minum air secukupnya kalau nak kesan yg hebat dan cepat . Kalau boleh 2-3 liter air putih sehari . Kurangkan makanan manis sbb lebihan gula dalam darah mengganggu hormon dalam bdn .Hormon yg terganggu boleh sbab kan masalah jerawat tau 

Hasil menakjubkan ! Muka kusam & Tidak Sekata coz bintik2 dan cela hilang lepas consume Aurora® Mutiara selama lebih kurang 1 minggu .
.
Kalau x nak percaya sudah , kami bukti dengan gambar dan fakta . 
Tp jgn igt makan serbuk mutiara lain berkesan mcm ni , sebab Product kami adalah dari Filipina dan bukan Cina .

Kulit kusam & kulit Berminyak Hilang Sekelip Mata...
Memang OhSemmmm sangat la penangan serbuk mutiara asli Filipina . 
Memang tak dapat dinafikan lagi kehebatannya . 
Uolls jangan ingat makan serbuk mutiara lain dpt result sama... 
Tak Caya ?? uolls bule try sendiri...
Nanti anda tahu perbezaannya serbuk mutiara kami dengan yang lain...

Masalah jerawat makin hilang . Parut pon dah makin bekurangan . 
Kulit berminyak semakin berkurang .

Tudiaaa !! Meh nak explain apa yg dihadapi oleh customer kt bawah ..
KAKI MELECUR u all ! 
Tapi hilang selepas 2 minggu makan Aurora® Mutiara . 
Kesan superb !! 
Kan dah cakap...
Ibu kapsul Mutiara nih Superb ! Tengok si comel nih... 
Wajah semakin berseri-seri... Jerawat ? Jeragat ? Dah Hilang & Tak Berani Tumbuh dah..

100%ORIGINAL
FREE POSTAGE 
Sebotol : RM70 SEM RM80 SS

Borong Minum 10

BANDINGKAN HARGA KAMI!
PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian Aurora Ibu Kapsul Mutiara
☎ Belian boleh terus Whatsapp  ke 
+60123347883
Jangan lupa like sekali fanpage Kami ye 
Facebook : Intan Beauty Centre
Instagram : @intanbeautycentre
Syarat / Terma Pembelian : Click Sini
Semak Tracking No Anda : Click Sini



No comments: