Izeara 6 Inch Body Serum : Singkirkan Lemak Degil Dengan Pantas !

#IntanBeautyCentre

Izeara 6 Inch Body Serum : Singkirkan Lemak Degil Dengan Pantas !


WOW, ENOT BERJAYA TURUN 28 KG DLM 35 Hari je.......


Really amazing.......
Macam tak percaya kan, hanya sapu2 je pon blh kurus..
Enot sendiri dah beri bukti Produk 6 Inch Body Serum Xtra Power ni memang Powerfull....

Kasi ayat gempak sikettt .. Haaa .. Ramai kata enot kurus sebab sakit .. Bukan sakit la deyyy .. Dia pakai ubat kurus .. Enot sihat walafiat tau .. Haaa daripada Enot yang seberat 125kg sekarang dah turun 97kg dalam masa 35 hari je weyy ... 
Itu diaaaa !!!!! 


Produk ape la yang enot guna ni sampai turun mendadak sebulan lebih .. Sebulan lebih je k .. Meh Intan reveal produk yang Enot guna .. Ramai artis guna dah tau .. Haa .. Tak baik la kalo kurus sensorang sebab tu Enot nak share kat kita semua apa rahsia mujarab enot kurus dalam jangka masa yang singkat yang ternyata BUKAN SEBAB PENYAKIT seperti yang di announcekan ..


Disini disertakan bukti enot sendiri tau yang cakap ni haaaaa ... 
Meh play je video ni ...
Haaaaa inilah yang Enot dok guna tuuu BODY SERUM XTRA POWER !! 
Jom layan testimoni kejap ..







Haaaaa .. Ini lah serum kurus yang Enot guna .. 
Bagi yang payah bebeno nak telan ubat tak istiqomah nak minum collagen tu jangan risau sebab serum ni tak payah susah susah pun nak guna .. Tinggal sapu je .. 
WHATT??? SAPU JE? 
Yela sayang sapu je .. Senang kan ?

Antara kelebihan Body Serum Xtra Power ini ialah:-
  • Stem Cell Formula
  • Produk 100% Bebas bahan kimia
  • Produk 100% Bebas Paraben
  • 100% Terjamin keberkesanannya menurunkan 6 Inch dalam tempoh 48jam
  • Menghilangkan parut & selulit lama
  • 100% Membakar lemak, membentuk struktur badan, mengekalkan kecantikan badan

Masa korang sapu tu serum ni takkan mendatangkan masalah kat korang sebab serum ni tak panas, tak melepuh dan tak berbau kuat macam serum panas yang lain .. 
Dalam erti kata lain korang boleh pakai anytime anywhere tanpa teragak agak dan terganggu dari segi emosi .. Memang senang la takdenye nak pakai time kat umah je kan .. Pakai anytime korang nak ..

Selain tu Enot pun macam korang jugak tau mempersoalkan keberkesanan serum ni .. 
Nak tau enot kata apa?
Enot kata, "SAPU JER BOLEH KURUS KE ?? Inilah soalan pertama enot sebelum guna & yakin utk menggunakan 6 Inch Body Serum Xtra Power ni..... Tetapi setelah menggunakannya selama 35 hari, Alhamdulillah sgt2 teruja & bersyukur xsangka Produk 6 Inch Body Serum Xtra POwer betul2 miracle & powerfull gilee... Kak enot dah berjaya turun hampir 28 kg hanya dalam 35 hari shj.. 5 STAR kak enot bg kt produk ni..."
Apakan kandungan didalam Izeara 6 inch body serum :
  • Produk losyen/body serum yang pertama mengandungi Garcinia Cambogia. Tak pernah ada pada slimming losyen lain tau.
  • Garcinia cambogia ni sangat femes di german terutama di kalangan ahli farmasi dalam membantu proses pembakaran lemak dengan pantas....
  • Losyen slimming lain mana ada.. Kat malaysia baru nak start femes pasal garcinia nie...So...Memang patut cuba.

6 inch body serum ada KKM tak?
  • ADA..KKM approved!
  • NOT140803635K

Ibu mengandung, menyusukan anak dan berpantang boleh guna tak 6 inch body serum? 
  • Jawapanya BOLEH. 
  • Untuk pregnant boleh disemua tempat kecuali muka dan perut.

6 inch body serum boleh digunakan dimuka?
  • TAK BOLEH. 
  • Boleh apply diseluruh badan kecuali muka. 
  • Leher boleh untuk hilangkan double chin.

SOALAN FAMOUS...6 inch ni serum ni panas tak..
  • Intan sendiri dah cuba..SERIUS.. Memang tak panas..bukan panas sikit-sikit/suam-suam. TAK PANAS LANGSUNG. Trust me.  Tak tipu punya. 
  • Tiada rasa gatal-gatal..atau miang-miang..hanya bau extract lime yang sangat-sangat best.

Cara Menggunakan Izeara : 
Untuk kesan yang fantastic, sapukan 6 inch body serum 4-5x sehari. 
Selepas mandi, makan dan waktu nak tidur.
TERBAIKK!!!

Haaa ini yang Nina nak bagitau ..
Ramai dah tau artis lain guna dan antaranya adalah Diva AA (Azwan Ali)  & Ieda Moin yang memang kebaboom ni .. 
So pasti korang tertanya tanya mana laaa nak dapat serum ni .. 
100%ORIGINAL
FREE POSTAGE 
Sebotol : RM86 SEM RM90 SS

BANDINGKAN HARGA KAMI!
PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian Izeara 6 Inci Body Serum
☎ Belian boleh terus Whatsapp  ke 
+60123347883
Jangan lupa like sekali fanpage Kami ye 
Facebook : Intan Beauty Centre
Instagram : @intanbeautycentre
Syarat / Terma Pembelian : Click Sini
Semak Tracking No Anda : Click Sini




No comments: