Yuume Rosehip : Miliki Kulit Cantik , Gebus , Sihat Seawal 3 Hari !

#IntanBeautyCentre

Yuume Rosehip : Miliki Kulit Cantik , Gebus , Sihat Seawal 3 Hari !

 Nak putih dan buang jerawat degil
Kulit anda kusam?
KESAN SEAWAL 3 HARI 
yuuMe Rosehip menggunakan 100% buah ROSEHIP yang segar dicampur dgn ovine collagen,glutathione dan bahan2 lain khas untuk mencerahkan kulit,menghapuskan jerawat,merawat kulit bermasalah agar kulit kita segar bugar macam buah ROSEHIP ni tau

Kelebihan Utama: 
Yuume berfungsi sebagai agen untuk memutihkan kulit, merawat segala masalah kulit dengan memperbaiki texture kulit yg kering kusam. 
Juga sgt2 berkesan utk jerawat, jeragat, resdung dll.
Buah rosehip akan memberikan uolls kulit baru yang cerah bersih

Kelebihan Yuume Rosehip Dust : 


  • Menghilangkan Jeragat / Whitehed / Blackhead
  • Perubahan tona kulit sehingga 5x lbh putih
  • Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
  • Menaikkan rona merah jambu pada wajah
  • Wajah lebih segar dan berseri
  • Menyekat pembentukan jerawat
  • Merangsangkan peningkatan kolagen
  • Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
  • Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
  • Mengurangkan kedutan halus
  • Meningkatkan sistem imunisasi
  • Merawat penyakit resdung dan bersin-bersin
  • Menghilangkan Pigmentasi
  • Menyembuhkan Jerawat dan Parut Jerawat
  • Mengaktifkan Gen Anti-Penuaan
  • Menghilangkan Tanda-Tanda Penuaan
  • Mengecil dan Menutup Liang Pori Wajah
  • Melicinkan Kulit Wajah
  • Mencerahkan Kulit Muka Dan Badan
  • Menegangkan Kulit
  • Menyamaratakan Ton Warna Kulit Yang Tidak Sekata
  • Mengatasi Masalah Kulit Berminyak




Apa itu Rose Hip & Apakah Fungsinya?
  • Rose Hips dikenali sebagai 'NATURAL REMEDY' kepada Masalah Kulit & Penuaan...
  • Rose Hips telah digunakan oleh orang di Amerika Selatan untuk mengekalkan kulit sihat dan melambatkan penuaan sejak berabad yg lama dulu.
  • Rose hips adalah buah pada bunga mawar belukar liar yang diperolehi setelah semua kelopaknya gugur.
  • Ia membantu menggalakkan kitaran pemulihan semula jadi kulit dan membantu penghasilan kolagen yang elastin. 
  • Rose Hip juga mengandungi 50% LEBIH VITAMIN C berbanding buah oren.
  • Rose Hips mengandungi Bioflavanoids yang mengekalkan kapilari sihat di seluruh badan. Dengan manfaat Bioflavanoids, Rose Hips adalah tambahan yang baik untuk diet, kecantikan dan kesihatan tubuh secara menyeluruh.
Bahan Hebat & Fungsi Dalam Yuume Rosehip : 

Rosehip 
  • Menjana Semula Sel-Sel Kulit Baru
  • Merangsang Collagen untuk Kulit Lebih Segar & Sihat
  • Kulit menjadi Lebih Anjal , Lembab & Gebu
  • Mengatasi masalah Resedung
  • Terbukti mengandungi 50% Lebih Vitamin C Berbanding Oren

Astaxanthin 
  • 6000 Kali Lebih Kuat Dari Vitamin C
  • 500 Kali Lebih kuat Berbanding Vitamin E
  • 800 Kali Lebih Kuat dari Coenzyme Q10
  • 550 Kali Lebih Kuat dari EGCG Green Tea
  • 75 Kali Lebih Kuat dari Alpha Lipoic Acid (ALA)
  • 40 Kali Lebih Kuat daripada Beta-Karoten
  • 17 Kali Lebih baik daripada Extract Grape Seed

Ovine Collagen 
  • Mencantikkan & menguatkan kuku agar Tidak Mudah Patah
  • Membantu Menguatkan Akar Rambut agar ia Tidak Mudah Gugur
  • Memberikan Ketahanan & Kekuatan kepada Sendi & Otot
  • Mengurangkan Rekahan pada Tumit & Tapak Kaki
  • Memberikan Kulit yang Berseri kerana 75% daripada Kulit kita adalah Collagen

Pure L-Glutathione
  • Bahan Aktif yang UTAMA bagi Membantu Meningkatkan Kecerahan Kulit di Seluruh Badan

Ascorbic Acid / Vitamin C
  • Menguatkan daya Ketahanan badan
  • Mengandungi Antioxidant yang Berfungsi sebagai Agen Anti Penuaan
  • Tona Kulit Lebih Sekata

Coenzyme Q10
  • Menggalakkan Kesihatan jantung dengan memberi Perlindungan terhadap Proses pengoksidaan
  • Meningkatkan tenaga supaya kekal Cergas Sepanjang hari

Apple Stem Cell
  • Agen Utama Anti Penuaan
  • Mengekalkan keremajaan Kulit dengan Memperbaiki Epidermis iaitu Lapisan Luar kulit
  • Menghapuskan Jerawat & jeragat serta Pigmentasi 

Grape Seed
  • Kaya dengan Vitamin E
  • Menguatkan sistem Imun badan , Menurunkan Paras Kolestrol , Menghalang Pembentukan darah beku serta Merencat Pembengkakan & Keradangan
  • Mengatasi Masalah Kanser

Kiwi
  • Menghalang pembiakan radikal bebas yang menjadi Punca Penyakit
  • Mengandungi Kandungan Serat yang Tinggi untuk Membantu Masalah Pencernaan
  • Mengandungi Lutein & Beta Karoten yang sangat Bermanfaat untuk Menjaga Kesihatan Mata

White Yam Bean
  • Menyembuhkan Kerengsaan pada Kulit
  • Membuang sel-sel Kulit Mati
  • Mengurangkan Kadar Pembentukan Asid Perut
  • Merawat Parut Jerawat Lama & Baru

Tremella Fuciformis
  • Mengekalkan Kelembapan Kulit agar lebih Segar & Berseri
  • Mengurangkan Kedutan & Menghilangkan Garis-Garis Halus pada Kulit
Cara Pengambilan : 
  • Koyak dan tuangkan shj ke dalam mulut dan kemam sehingga yuume rosehips mencair dan bergabung dgn enzim air liur.
  • Consume semasa perut kosong pada setiap pagi 
  • Maksimum 2 sachet shj ye..Jangan lebih.. Actually 1 sachet sehari shj pun dah putehh..

NOTED : Jangan lupa ya minum air masak 3-5 liters shari bagi membantu mendapatkan kadar serapan yang sempurna !

Extra Noted : Untuk Effect yang Lebih Cepat , U olls Harus Hindarkan Minuman Berkafien (Nescafe , Teh , Milo , Kopi) Serta Alcohol .. Just banyakkan Minum air Masak ... The Best is, Amik sekali dengan SATIN SKINZ PREMIUM !!

Testimoni Hebat

Suka kite tau... Smlm kite dapat testi dari cust kite... 
Dia amik #satinskinzpremium & #yuume
.
Dia amik set combo... 
Sebab nak effect yang superb kan... Alhamdulillah... 
Lepas 2 minggu skin dia smakin ok... 
Jerawat kalau naik pun (gara2 hormon nak period huhu) akan cepat mengecut... 
Paling best skali, katanya skin dia putih n gebu semacam hehehe....
.
Cust kite xsabar nak tunggu hormon kembali stabil anti... 
Confirm la semakin comels u olls..
Baru aje habiskan sekotak dah nampak hasil yang SUPERB !
.
Mana tak SUPERB...
Jerawat dah Kecut !
Parut Jerawat Semakin Pudar !
Paling best skali ... Kite sangat2 suka sbb kite alami masalah ni...
SENANG BANGUN TDO .
.
Kite nasihatkan uollss....
Jangan tunggu lagi...
Meh sini DAPATKAN HOT PRODUCT YANG PASTI KEBABOOM NI SEKARANG 


Tak sampai sekotak consume yuuMe dah dapat result yang kebaboooommmm!!!! .

Jerawat xmuncul lagi!
Muka putih berseri!

Tggu apa lagi uoolllss? 
Jom ber yuumelicious sekarang!!
#Repost @eykafarhana
・・・
Eyka tak sangka dapat consume buah rosehip yg fresh! Dah lama buat research ttg kebaikan rosehip.. Tapi tak jumpa yg pure spt yuuMe.. Eyka dah jatuh cinta dgn produk ni .. 
Uolls yg tertanya2 apa eyka tgh consume utk kulit eyka, uolls boleh follow @intanbeautycentre 
.
Tak sabar nak share testimoni dgn semua
emoticon60
Alhamdulillah... Setiap hari ada aje testi dari customer yang sangat berpuas hati dengan#yuume tau... 
Sebab tu intan cakap... 
Rugi kalau korang tak dptkan sekarang coz EFFECT DIA SANGAT SUPERB
 NYATA BERBEZA !! 
.
.
Amboi... Cantiknye skin dia... 
Sebelom ninpun dah cun melecun cuma skin dia agak Kusam & Gelap (cam kite hehe) ...
Tapi lepas dia amalkan Yuume Rosehip ni... 
MELETOPSSSSS
Skin dia 100% berubah uolls....
Korang sendiri leh nampak kan perbezaan dia ?? 
Skin semakin Cantik, Sekata & Gebussss gitew... 
Dulu ala2 mak2 gitew tp skarang dah jadi Gadis Comel 
Nite Uollss.. 
Jangan lupa consume yuuMe Rosehip utk kulit yang segar mcm retis comel kita ni... .. .


Psssttt...! 

Promosi 6 EXTRA FREE sachet masih ada lagi tau. 
Jom dapatkan sebelum habis...


PARUT hilang! JERAWAT hilang! 
JERAGAT hilang! 
Senang kata semuanya licin lah!! 
Yang tinggal hanyalah kulit yang licin melicau!! .
Ni baru sekotak pengambilan uoollsss....
Kalau diteruskan lagi?
Fuhhh..Memang kulit akak kite nih semakin Gebus Gabas la 
Nanti Intan akan buat New Post TIPS untuk dapatkan kulit licin mcm hakak kita ni.
Pssstttt...! Promosi FREE 6 EXTRA SACHET masih ada lagi uoolllsss.... 
Jom dapatkan yuuMe sekarang! .

Zoom Zoom banyak-banyak uollsss... 
Gambar ni tak edit tau... 
Memang kulit selepas ber yuuMe dia berkilat licin melicauuuu... 
Apa pun yg lalu kat muka si comel ni kompom tergelincir
Haaaa.. terbaikk uolllssss....  100% Pure Rose Hip!!! .
Hanya dgn yuuMe kandungan berasaskan buah Rose. 
Uoolllsss makan buah pun boleh puteh semulajadi
 yuuMelicioussss! 

"Yeahhh!! Aku puteh! 
Syiokk weh makan buah terus puteh.... 
Kite jenis tak percaya produk puteh ni sebenarnya.. Takut nak mencuba.. 
Tapi dgn yuuMe kite lebih tertarik sebab dia menggunakan buah Rosehip... 
100% natural.. Memang tak de yg meragukan.. 
So kite pun bantai la buah rosehip ni.. 
Baru 15 hariii..tengokk nihhh.. Still nampak kulit puteh aku ni walaupun dlm gelap "

Haaa...Hari tu tumbuh jerawat besar ats bibir ni.. sakit beb! 
Lepas 2 hari kecut tanpa parut... happy.... .
Still consume lagi.. so far skin mmg lembut je.. part yg paling cepat putih adalah kaki! 
Hehehe... en asben puji ok... Kaki skg putih nampak lebih seksi gitu..  opppssssss! .
Jom uollls.. Trend skg nak cantik makan buah je uolls.. 
Sy pilih buah rosehip daripada yuuMe Rosehip! .
LEBIH MUDA SELEPAS 15 HARI?? .
Sis... nah testi lepas 15 hari.. .. 
Ssben bgtau makin muda..haha..  
Maybe sebab sel sel kulit mati dah clear kot..
Di ganti dgn sel kulit baru yg lebih freshh dan pinkishh... .
Kulit mmg makin halus dah.. 
Pipi pun nampak tegang.. 
Parut parut jerawat hari tu pun dah clear.. 
Aduh duh.. asben asik puji je ni... maluu i.
Btw buah rosehips ni sedappp sgt!!
Nak order lg siss.. nak cod pls... stok hbs dah nii
Haaa... cube tgk ni semuaa~~ .
15 hari ambil yuuMe Rosehip jerawat dah mula pudar..
Haish...Ini kalau makan 2 bulan yuuMe Rosehip ni mau licin melicau kulit hakak kita ni uoollsss
Thanx #yuume buat kulit ku jadi cerah. 
Dalam masa 7 hari...
Customer happy ngan produk #yuume ... 
Lagi dan lagi testimoni yuume!! 
Jom grab yuume skrg dan dapatkan promosi FREE 6 ETXRA SACHET sekrang
CUN SANGAT2 KOT SKIN SI MANIS NIH....
yes, its me , and i LOVE #yuumerosehip ~ heart emoticon
Wanna be like me ? Soft and bright skin ?
Cubalah yuuMe sekarang !
Order sekarang uolls. 
Jum miliki kulit seperti saya

Opocot!!! .
Jerawat hilangg ko..... 
Bangun pagi belek2 muka.. 
Kompius jap.. ni muka aku ke muka artisss
Over tak?? .

Mula2 aku makan pagi n malam.. 
Now aku makan pagi je dah cukup.... 
Kang puteh melepak plk aku ni.. hahah.. 
Rasa dia sedap sgt... aku tak tau rasa apa.. 
Tapi aku fefeeling tgh makan buah rosehips yg merahhh tu... 
sedappp!!! 
Yuumelicious

Zoom zooom zoommm!!!! .
Sumpah oii bukan camera 360.. tak dak mekap punnn..
saja nk bgtau korang kulit sy skg natural beauty sejak makan buah rosehips segar yg ada dlm yuume.... tapi ni baru 2 hari tuu... tunggu eila update lps 20 hr!! .
Mesti fengsan en asben

Naaahhh..!! .
Hangpa tengok la sendiri! Ni bukan camera 360 ye.
Akak kita y comel ni makan 10 hari je yuuMe Rosehip ni tau! .
Rosehip ni mmg bagus tau uoollsss.... tgk la licin melicau kulit akak kita ni tau. .

Sapa nak rasa kebaikan yuuMe Rosehip ni angkat tangan!! Hehe... .
 Siapa sangka sy yg gelap hitam malap ni boleh transform ke puteh gebuss...nampak mcm pinkish2 kan... .
Korang yg rasa takde harapan nak cerah jgn risau.. korang makan je buah rosehip segarrr...nyum nyummm..sedappppppp 
Eh eh.. kat mana nak dapat rosehips segar?? .
Takyah pening2.. yuuMe kan adaaaaaa....
Kemam je terus putehhhhh.... .

Wow!!! Wow!!! .
Terperanjattt sekejap bila baca whatsapp cik adik manis ni .
Hi kak! Besttttt giler ni.. Tengok la kulit saya puteh camni haaa.....
Taik lalat pun nampak sebijik sebijik! 
Urat2 semua jelass nampak..huhu... 
Semua kawan-kawan sy nak beli yuume dgn sy.. alamak.. cmne ni.. sy tak jual 
Tang parut jerawat tu plg bestt pudarrrrrr dah kak.. 
Parut lama tu..mmg sy tahu ssh nak hilang.. 
Yela.. baru 15 hari kan.. Parut tu dah berzaman ada..hehe .
Saya kasi sejuta bintang
Terharu nyaaa bila customer puji yuuMe terbaikkk.. 
Jerawat semua kecut dalam masa 4 hari dan tak ada naik jerawat baru! 
Kalau tak asyik ada je jerawat baru hinggap!

Parut berlubang pun dah semakin rata... Tapi beli pulih sepenuhnya... 
Husband kata muka dah naik seri.. ewahhhh.... Berbunga-bunga hati ni...

Nanti akak share gambar lps 15 hr plk ye... 
Muah YuuMe Rosehip.. Formula kerlassss sangat!
Happy gilaa sebab kulit makin cerah..7 sachet ‪#‎yuume‬ jerk dah nmpk kesan..dlu xsnggup tgk cermin..skrg ni 15 minit skli nk tgk .. Nk tau psal yuume.. Follow @intanbeautycentre .. 
No #360 camera ‪#‎testimoni‬ #Yuume hanya 7 sachet da boleh nampak kesan... 
Wahh wah wahhh... putih naw! 
Silau kite tengok dia ni... 
Tengok depan2 mmg giler cantik skin dia.... Kite tak tipu uoollss..
Tak caya, memang u olls kena try sendiri baru tau silau cmn hehe


 Hari2 ada testi baru....Hari2 ada testi baru.....Best sgt ke yuuMe Rosehip ni uoollss? .
Kalau x best tak kan lah hari2 ada testi baru kan uoolllss? Hehe.. .

Mai sini admin nak cerita siket pasal yuuMe Rosehip ni.YuuMe Rosehip ni diperbuat 100% dari buah ROSEHIP yang segar bugar!
ROSEHIP ni sgt kaya dengan Vit C yang sangat bagus untuk mencerahkan kulit uoolls tau! .
Selain tu,kita campurkan bahan2 lain seperti ovine collagen,glutathione,astaxantin,apple stemcell dan lain lain lagi khas untuk anda terpaksa cantik gebu gebas uuooolllsss!!! .
 Fuyoooo... dia dah chantikkkk laaaa... untung la dia dah dapat kulit baruuu.. mulus gebus pinkishhhhhhh ������... .
haaa... ni baru muka.. belum tengok testi badan lagi..puteh melepak oiii.. tp tak boleh la share ngn korangggg... ... .

Testi ni bukan rekaan tau..mmg datang dari customer yg PM kat FB... So 100% trusted! .
Jomm amalkan buah rosehip yang fresh color merah gitu... uppss.. kat malaysia tak de buah ni...
Tapii kat malaysia ada yuuMe! 100% kandungan rosehip segar ada dalam ni.... ������uolls mesti cuba dan nikmati keenakan serta khasiat semulajadi dari buah rosehip! �� 

yuumelicious uooollss!!! .
Pon!! Pooonnn!!! .
Testi terbaru lagi uoollsss~~ dulu kulit kusam,kering....macam tak bermaya je sebab busy dengan macam2 hal... .


Tapi semua nightmare pasal kulit ni hilang bila consume yuuMe!! Syooookkknyeee!!! .


YuuMe yang mengandungi 100% buah ROSEHIP mmg sangat baik untuk kulit ditambah lagi dengan Ovine Collagen,Apple Stemcell,Glutathione dan lain2 lagi khas untuj mencerahkan kulit anda!! .
Jom ber yuuMe sekrang!! .
AWESOME ! 
Malam ni, kite nak share testi terbaru pengguna #yuume ....
.
Customer kita ni baru 15 hari consume yuume ni tau uooollss!! 
Harga Untuk Combo ?
Tengok Bawah 
Pin ponn pin pon yuuMe lovers!

Kami berbesar hati nak bagi anda FREE 6 sachets of yuuMe dengan setiap pembelian sekotak yuuMe!! .
Haa!! Promosi ni terhad utk 500 kotak pertama ni je tau uoollsss
Sapa cepat dia dapat lah ye 
Uolllsss tahu tak yang 6 sachets FREE ni bernilai RM45 tau!!! 
Wowowowww!!! 
Rugi tau klau tak grab promosi ni cepat2 
100%ORIGINAL
FREE POSTAGE 
1 Box (Ada 20 Sac) : RM145 SEM RM150 SS
++ FREE 6 Sac Tambahan 
 TERHAD UNTUK 500 BOX SAHAJA

Combo (Satin Skinz + Yuume) : RM270 SEM RM280 SS
++ FREE 6 Sac Tambahan 
 TERHAD UNTUK 500 BOX SAHAJA

Borong Minum 10

BANDINGKAN HARGA KAMI!
PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU


SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 


KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.


NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)


AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian Yuume Rosehip
☎ Belian boleh terus Whatsapp  ke 
+60123347883
Jangan lupa like sekali fanpage Kami ye 
Facebook : Intan Beauty Centre
Instagram : @intanbeautycentre
Syarat / Terma Pembelian : Click Sini
Semak Tracking No Anda : Click Sini


No comments: