Serum Vitamin C By NN Beauty : Say Bye Bye Untuk Suntikan Vitamin C !

#IntanBeautyCentre

Serum Vitamin C By NN Beauty : Say Bye Bye Untuk Suntikan Vitamin C !

Uollls ada masalah wajah berparut & tona kulit yang tidak sekata 
Kulit wajah berjerawat  Berjeragat
Wajah tak nampak smooth & glowing 
Apa kata uollls dapatkan Serum Vitamin C By NN Beauty sekarang:x::x:
Insyallah, dah banyak Testimoni malah ada di kalangan Customer Intan sendiri request product nih sebab Berkesan 
Dengan Serum Vitamin C nih....
:22:Tiada lagi JERAWAT
:22:Tiada lagi JERAGAT
:22:Tiada lagi PARUT
:22:Tiada lagi KULIT KERING/KUSAM

Tapi.... Yang tinggal hanyalah............

 Kulie lebih Moist / Lembab2 Basah 
 Kulit Semakin Bersih Tanpa Kesan Cela
 Kulit Lebih Tegang & Fresh seperti Awek Muda 
 Kulit Lebih Cerah & Lembut Seperti Kapas
 Tona Kulit Lebih Sekata 

Intan nak tanye uolls....
Kenapa uollls nak menahan rasa sakit akibat cucuk Vitamin C 
Ye la sebab sekarang ada Serum Vitamin C yang dah cukup & memadai untuk memberikan kesan maksima...
Bila uolllssss pakai Serum vitamin C nih, ia akan terus menyerap kedalam kulit dan ianya lebih baik dari menyuntik tau...
Uolllssss percaya atau tak la kan....
Vitamin c merupakan Vitamin yang tinggi peratusannya untuk memulihkan kulit kusam ,jerawat dan juga parut...
Malah uollssss Tak Perlu Risau pun tau coz harga yang ditawarkan setanding kesan yg super duper terbaik:troll:
Jummm kite kenal dulu ngan Product nih nak ?
Pengenalan Product Serum Vitamin C by NN Beauty : 

  • Serum Vitamin C dirumuskan dari sumber asli paling berkesan dan dikeluarkan oleh NN Beauty
  • Mengandungi bahan aktif semulajadi yang apabila digunakan ke atas kulit, menghasilkan kesan yang cepat, berkesan dan selamat untuk kulit.
  • Mengandungi ekstrak botani, vitamin dan enzim dalam pelbagai kombinasi dan tidak mempunyai bahan pengawet atau bahan kimia kerana pembungkusan kedap udara.
  • Rumusan teknologi dari France.
  • Mempunyai 10jenis produk mengikut masalah kulit,1 botol tahan sehingga 2 bulan.
  • Serum Vitamin C telah dibuat dan dikilangkan oleh pengilang berlesen.
Inilah dia rupa Serum tu bila spray di tapak tangan....
Tekstur serum yang pekat ...
Uolllssss tak payah nak spray banyak kali....
Hanya dengan sekali spray sudah memadai disapu di seluruh muka uolls...
Kelebihan Vitamin C Serum by NN Beauty : 

Serum ini memberi kesan yang luar biasa pada pelbagai kulit, kekeringan, kegatalan, pigmentasi, dan bertindak sebagai anti-penuaan.  Hasil nyata dicapai dalam masa hanya beberapa minggu. Ia dapat menarik air dan menyalurkannya kadalam sel –sel kulit... Fungsi lainya juga membantu membuat kulit lebih cerah dan menghilangkan kedutan dan garis halus pada kulit serta melembabkan kulit.
Kelebihan Lain Serum Vitamin C by NN Beauty : 
  • Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negatif factor luar seperti polusi, matahari, iklim, AC, asap rokok dsb.
  • Merangsang pembentukan kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle / kerut ).
  • Mencerahkan kulit, tanpa kesan sampingan. Dengan vitamin C kulit lebih cerah secara semulajadi.
  • Memjadikan kulit tidak kering, dan lembab.
  • Menghilangkan flek hitam.
  • Perawatan dengan serum vitamin C sebelum tindakan laser, akan mempercepat dan menyempurnakan hasil pasca-laser.
  • Dengan sifatnya yang merangsang pembentukan kolagen di bawah kulit, serum vitamin C sangat baik dipakai orang yang mempunyai flek sangat tebal di kulit.
  • Menghilangkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata.
  • Mengatasi pembentukan garis-garis halus wajah.
  • Menghaluskan kulit dan mencerahkan kulit (look brightness).
  • Mencegah luka jerawat dan menutupnya secara rapat.
  • Mencegah pengaruh buruk sinar UV matahari pada kulit.
  • Pemakaian jangka panjang (> 6 bln) menunjukkan kulit wajah terlihat lebih muda.
 Cara Penggunaan Serum Vitamin C by NN Beauty : 

  • Bersihkan muka.
  • Ambil sedikit serum, sapu nipis pada kulit wajah sehingga serum meresap sepenuhnya ke dalam kulit.
  • Boleh digunakan pada muka sebagai asas lapisan mekap.
  • Amalkan pagi dan malam untuk kesan maksimum


NOTED : Serum Vitamin C telah dibuat & dikilangkan oleh pengilang berlesen (GMP) , Tiada bahan kimia terlarang, Selamat, Halal, boleh dibawa solat dan ada KKM. Malah ianya Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki & perempuan.





  
 












 




 

 
100%ORIGINAL
FREE POSTAGE 
Sebotol : RM60 SEM RM65 SS
2 Bottle : RM110 SEM RM115 SS
3 Bottle : RM150 SEM RM155 SS
5 Bottle : RM200 SEM RM210 SS

Borong Minum 10

BANDINGKAN HARGA KAMI!

PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian Serum Vitamin C by NN Beauty
☎ Belian boleh terus Whatsapp  ke 
+60123347883
Jangan lupa like sekali fanpage Kami ye 
Facebook : Intan Beauty Centre
Instagram : @intanbeautycentre
Syarat / Terma Pembelian : Click Sini
Semak Tracking No Anda : Click Sini



No comments: