July 2015

#IntanBeautyCentre

TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOTS : Kulit Cerah Berseri Dalam Masa 3 Hari !


Toujours Advanced™ Collagen Shots Semakin Mendapat Perhatian
Kesan Seawal 3 HARI 
Harga BERBALOI-BALOI 
APA ITU TOUJOURS ADVANCED 
Toujours Advanced™ Collagen Shots ialah minuman kolagen tambahan untuk kecantikan dan kesihatan yang digandakan kebaikan dan khasiatnya dengan ekstrak buah-buahan dan makanan sunnah seperti delima, madu dan kurma. 
Diperbuat daripada kolagen kelas tertinggi gred AAA daripada ikan kod, Toujours Advanced™ Collagen Shots adalah yang terbaik dalam kalangannya. 
Ia sudah sedia dalam bancuhan yang sedap dan mudah ditelan, hanya koyak dan minum.

KENAPA KITA MEMERLUKAN COLLAGEN TAMBAHAN 
  • Semakin usia kita meningkat, penghasilan kolagen badan mula berkurangan. Kita tidak lagi seanjal, secerah dan semulus seperti waktu kita bayi dan kanak-kanak dan awal remaja. 
  • Tambahan pula, selain sistem penghasilan kolagen yang makin lambat, kolagen badan kita banyak dimusnahkan oleh tindakan radikal bebas, keracunan dalam sistem badan ekoran amalan pemakanan yang tidak baik, stress dan kesan pencemaran kosmetik, wangian, aksesori dan pencemaran persekitaran....
  • Makanan kolagen tambahan mampu memperbetul sistem penghasilan kolagen badan secara semulajadi.
KENAPA SAYA / ANDA PERLU TOUJOURS ADVANCED™ COLLAGEN SHOTS 
  • Ianya produk kolagen terbaik di pasaran.
  • Harga yang sangat berpatutan dan mampu milik, sekotak mampu tahan sebulan.
  • Inilah masa untuk berubah. Kecantikan dan kesihatan memerlukan usaha.
  • Belum cuba belum tahu. Sudah cuba, terus setia.
  • Tidak lagi tertanya-tanya produk yang digunakan oleh selebriti tempatan untuk sentiasa tampil cantik dan berseri walau kulit mereka sentiasa digasak dengan solekan dan matahari.
KANDUNGAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOT:
  • Collagen : Grade AAA berkualiti tinggi
  • Vitamin C ekstrak buah-buahan
  • Makanan Sunnah : Madu , Kurma , Delima
  • PuraSweet :  Pengganti gula baik untuk penghidap diabetes dan kencing manis
  • Air Osmosis berbalik
Noted : Kesemua kandungan yang terpilih menyumbang kepada keberkesanan optimum Toujours Advanced™ Collagen Shots dari segi kecantikan dan kesihatan. 
image
APAKAH KHASIAT PEMAKANAN SUNNAH SEPERTI DELIMA , MADU & KURMA 
Khasiatnya terlalu BANYAK setelah kajian beribu tahun. *boleh selidik online*

RASA DIA APE YE 
Rasa dia sangat sedap tau... Rasa seakan-akan gula.... Ia bagi memudahkan Pengguna untuk Amalkan / Minum secara consistence dengan Displi yang Tinggi.... Seterusnya menampakkan hasil yang Cepat & berterusan 
KELEBIHAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOT :
  • Seawal 3 hari penggunaan, perubahan seri wajah dapat dilihat jelas. Bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu, dan kulit tidak lagi kusam.
  • Mengecutkan dan seterusnya menghilangkan jerawat.
  • Memudarkan parut jerawat dan jeragat.
  • Lingkaran lebam bawah mata semakin cerah dan semakin hilang dengan penggunaan berterusan.
  • Mengecilkan pori-pori di wajah.
  • Kulit semakin berseri (dengan ‘glowing effect’) dan cerah seluruh badan.
  • Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati.
  • Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan.
  • Kulit yang anjal tidak tertumpu pada wajah sahaja, perhatikan perubahan positif pada buah dada (bagi wanita) dan punggung.
  • Turun berat badan apabila metobolisma ditingkatkan dengan pengambilan berterusan.
  •  Semakin hari kandungan kolagen badan kita berkurangan, Toujours Advanced™ Collagen Shots terbukti meningkatkan penghasilan kolagen tubuh badan.

TRANSFORMASI KECANTIKAN 
  • Seawal 3 hari penggunaan, perubahan seri wajah dapat dilihat jelas. Bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu, dan kulit tidak lagi kusam. 
  • Mengecutkan dan seterusnya menghilangkan jerawat. 
  • Memudarkan parut jerawat dan jeragat. 
  • Lingkaran lebam bawah mata semakin cerah dan semakin hilang dengan penggunaan berterusan. 
  • Mengecilkan pori-pori di wajah. 
  • Kulit semakin berseri (dengan 'glowing effect') dan cerah seluruh badan. 
  • Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati. 
  • Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan. 
  • Kulit yang anjal tidak tertumpu pada wajah sahaja, perhatikan perubahan positif pada buah dada (bagi wanita) dan punggung. 
  • Turun berat badan apabila metobolisma ditingkatkan dengan pengambilan berterusan. 
  •  Semakin hari kandungan kolagen badan kita berkurangan, Toujours Advanced™ Collagen Shots terbukti meningkatkan penghasilan kolagen tubuh badan. 

KELEBIHAN KESIHATAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOT 
  •   Menstabilkan tekanan darah dan meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
  •   Membantu menguatkan sendi-sendi
  •   Membantu merawat resdung dan penyakit kencing manis.
  • Membantu merawat dan mencegah cancel
  •   Membantu merawat dan mencuci buah pinggang
SIAPA YANG MEMERLUKAN TOUJOURS ADVANCED™ COLLAGEN SHOTS 
  1. Remaja dengan macam-macam masalah kulit sampai insecure.
  2. Si dia berkulit kusam yang kuat bersukan dan terdedah matahari.
  3. Kakak yang suka bersolek tapi still tak berseri.
  4. Gadis minimal yang suka keluar rumah tanpa mekap, #nofilter.
  5. Brader-brader nak handsome tapi malas pakai apa-apa kat muka.
  6. Officemate yang suka kira kalori makanan sebab takut gemuk.
  7. Makcik up-to-date yang suka bercantik dengan produk terkini dan terhangat.
  8. Pakcik dengan masalah kesihatan yang malas makan buah-buahan dan sayuran.
  9. Bakal pengantin yang dah kesuntukan masa nak cantikkan kulit + body.
  10. Berkulit gelap tapi benci gelap kusam, nak glowing macam Beyonce.
  11. Isteri yang 'pasang badan' sayangkan suami.
  12. Kawan baik yang perlukan makeover untuk gembirakan hati.
  13. Aunty yang dah tak sanggup body kendur dan kulit kedut.
  14. 'Young parents' bermuka lesu, tak cukup rehat asyik berjaga malam.
  15. Abang jaga badan nak juga jaga kulit.
KESAN SEAWAL 3 HARI PENGGUNAAN :
  •     Perubahan seri wajah dapat dilihat jelas
  •     Bibir dan pipi menjadi lebih merah jambu, dan kulit tidak lagi kusam.
  •     Mengecutkan dan seterusnya menghilangkan jerawat
  •     Memudarkan parut jerawat dan jeragat
  •     Lingkaran lebam bawah mata semakin cerah dan semakin hilang dengan penggunaan berterusan
  •     Mengecilkan pori-pori di wajah
  •     Kulit semakin berseri (dengan ‘glowing effect’) dan cerah seluruh badan
  •     Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit mati
  •     Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan
  •     Kulit yang anjal tidak tertumpu pada wajah sahaja, perhatikan perubahan pada anggota badan anda juga
  •     Turun berat badan apabila metobolisma ditingkatkan dengan pengambilan berterusan
  •     Semakin hari kandungan kolagen badan kita berkurangan, Toujours Advanced Collagen Shots terbukti meningkatkan penghasilan kolagen tubuh
CARA PENGAMBILAN TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOT :

Berapakah Shot yang Perlu diambil dalam masa Sehari ?

  • Bergantung kepada keperluan anda. 
  • 3 bulan pertama disarankan untuk menjalani program intensif bagi mendapatkan hasil yang paling baik. 
  • Selepas 3bulan pertama, boleh ambil 1shot sehari untuk mengekalkan kadar penambahan kolagen badan yang mencukupi dan terus-menerus menjaga hasil yang telah anda kecapi. 
Notes : Diingatkan sistem badan setiap individu berlainan bergantung kepada diet, jenis darah dan gaya hidup masing-masing.... Program intensif anda mungkin lebih lama berbanding orang lain.

TIPS MENDAPAT HASIL TERBAIK :
  • Minum air yang BANYAK (sekurang-kurangnye 8 gelas sehari).
  • Elak pengambilan kafein dan alkohol (minimum 3 jam selepas 3 jam minum shot).
  • Banyakkan aktiviti keluarkan peluh
TENTANG PENGAMBILAN PRODUK

Bilakah waktu terbaik untuk minum Toujours Advanced™ Collagen Shots? 
  • Sewaktu perut kosong, sekali di waktu pagi dan sekali sebelum tidur.

Berapa sachet yang diperlukan setiap hari? 
  • Minimum 1 sachet dan maksimum (untuk hasil yang lebih cepat) sebanyak 2 sachet.

Apakah pantang larang setelah mengambil Toujours Advanced™ Collagen Shots?
  • Tiada pantang larang. 
  • Tetapi pengambilan kafein atau alkohol mampu melambatkan proses kolagen sebati. 
  • Elakkan mengambil kafein / alkohol sekurang-kurangnya 3jam setelah minum kolagen.

Apakah yang mampu membantu mendapatkan keberkesanan optimum?
  • Proses detox, pembuangan air kecil dan besar serta aktiviti yang mengeluarkan peluh. 
  • Toksin dalam badan yang terkeluar boleh membantu penghasilan kolagen dengan lebih cepat. 
  • Setelah pengambilan Toujours Advanced™ Collagen Shots, anda disarankan minum air melebihi 8 gelas sehari.

Adakah badan akan terasa panas atau kepala akan terasa pening kesan daripada pengambilan Toujours Advanced™ Collagen Shots?
  • Tidak....
  • Apabila air masak diminum dengan kuantiti yang mencukupi, ia seimbang dengan kolagen tambahan dan khasiat yang masuk ke dalam tubuh badan...
  • Air masak adalah sangat penting dalam proses ini.

Elemen yang mampu menganggu proses pemulihan sistem kolagen badan?
  • Kafein dan alkohol yang kerap dalam sistem, merokok, tidur yang tidak mencukupi dan kurang aktiviti pespirasi (tidak aktif).

Bolehkah Toujours Advanced™ Collagen Shots diletakkan di luar peti sejuk?
  • Peti sejuk adalah tempat paling baik untuk menjaga khasiat Toujours Advanced™ Collagen Shots....
  • Suhu bilik masih baik dan tidak akan menjejaskan khasiatnya....
  • Tetapi tempat yang panas seperti kenderaan adalah wajar dielakkan.

Apakah akan terjadi sekiranya saya berhenti mengambil produk ini?
  • Toujours Advanced™ Collagen Shots adalah produk minuman kecantikan yang memberi khasiat....
  • Seperti memakan sayur-sayuran, apabila kita berhenti memakannya, kita terhenti daripada mendapat khasiatnya yang baik....
  • Tiada kesan sampingan lain.

Apakah kaitan alat solek, set penjagaan kulit dan juga kolagen?
  • Untuk tampak cantik, kita boleh memanfaatkan ketiga-tiganya. 
  • Tapi yang paling utama adalah asas kesihatan badan dan kulit dari dalam. 
  • Kesihatan badan dan kulit yang optimum membantu set penjagaan kulit menjalankan tugasnya dan juga alat solek mendapat ‘canvas’ yang lebih baik.
Apakah usia yang dibenarkan mengambil Toujours Advanced™ Collagen Shots?
  • Seawal kanak-kanak 3tahun sehingga umur yang paling tua. 
  • Tiada had kerana ianya 100% semulajadi tanpa sebarang bahan kimia terlarang/memudaratkan.

Bolehkah ibu mengandung/menyusukan mengambil Toujours Advanced™ Collagen Shots?
  • Boleh diambil oleh ibu mengandung, dalam pantang dan menyusukan anak. 
  • Tiada masalah.

TESTIMONI HEBAT TOUJOURS ADVANCED :
100%ORIGINAL
KAMI INTANBEAUTY-IBC MERUPAKAN AGEN SAH !
FREE POSTAGE 
1 Box : RM180 (SEM) ; RM190 (SS)

BANDINGKAN HARGA KAMI!
PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian TOUJOURS ADVANCED COLLAGEN SHOTS
☎ Belian boleh terus Whatsapp  ke 
Jangan lupa like sekali fanpage Kami ye 
Facebook : Intan Beauty Centre
Instagram : @intanbeautycentre
Syarat / Terma Pembelian : Click Sini
Semak Tracking No Anda : Click Sini
Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
Apakah itu Toujours Advanced™ Collagen Shots? Toujours Advanced™ Collagen Shots ialah minuman kolagen tambahan untuk kecantikan dan kesihatan yang digandakan kebaikan dan khasiatnya dengan ekstrak buah-buahan dan makanan sunnah seperti delima, madu dan kurma. Diperbuat daripada kolagen kelas tertinggi gred AAA daripada ikan kod, Toujours Advanced™ Collagen Shots adalah yang terbaik dalam kalangannya. Ia sudah sedia dalam bancuhan yang sedap dan mudah ditelan, hanya koyak dan minum.

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ

PEN PEMUTIH GIGI : TIADA LAGI ALASAN GIGI BERKARAT !


' Waaa,, Cantiknya kulit kakak Putih Cerah, Glowing-glowing gitu Tapiiiii Gigi tu... Tidakkkkk'
Memperkenalkan PEN PEMUTIH GIGI
KULIT CERAH MULUS & GEBU pun tak guna kalau GIGI tu berKARAT
Rawatan klinik gigi mahal.. Mana Mampu.. 
Sekarang tiada alasan lagi
Tak perlu buang duit
Tak perlu buang masa 
Mudah Letak dalam handbag ada masa senyum & sapu
Yang paling penting tak perlu jumpa DENTIST
"Harganya berbaloi, tiada kesan sampingan, ramuan berasaskan tumbuhan tiada lemak haiwan” 
Kesan dapat dilihat seawal 1 minggu penggunaan
Kulit cantik, senyum cantik, makin cantik lagi
KEISTIMEWAAN PEN PEMUTIH GIGI BRIGHT WHITE BY RZN BEAUTY :
  • Berkesan menghapuskan warna kuning pada gigi supaya kelihatan putih berseri seperti mutiara yang bersinar.
  • Gigi putih hanya dalam masa 7 hari sahaja.
  • Harga yang murah berbanding rawatan di klinik gigi.
  • Ramuan herba semulajadi tanpa bahan yang merbahayakan kesihatan dijamin selamat dan HALAL digunakan.
  • Senang dibawa kemana sahaja & hanya sapu bila2 masa anda mahu
SOAL JAWAB BERKAITAN PEN PEMUTIH GIGI BY RZN BEAUTY :

ADAKAH IANYA HALAL ?
  • Pihak kami sudah buat rujukan sebelum memasarkan produk ini, dan yakin pengeluaran di kilang memang tiada unsur-unsur haram. 
  • Berasaskan tumbuhan semulajadi dan tiada lemak haiwan. 
  • Bahan sama seperti digunakan oleh para doktor gigi dalam proses cuci gigi / servis gigi antarabangsa.

ADA SIDE EFFECT / KESAN SAMPINGAN TAK ?
  • Tiada. Produk kami tidak menghakis pemukaan asal gigi (NON-peroxide)

SEBATANG PEN NIH TAHAN BERAPA LAMA ?
  • Satu pen 10ML boleh tahan 60 kali sapuan halus pada gigi (jika guna 2x sehari, bertahan selama sebulan)

KESAN PEMUTIHAN KEKAL ATAU HANYA SEPERTI POLISH AJE ?
  • Kesan pemutihan boleh dilihat seawal 1-2minggu bergantung pada konsistensi pemakaian dan kawalan pemakanan / minuman juga penjagaan gigi harian. 
  • Kesan pada gigi boleh jadi KEKAL jika penjagaan gigi diutamakan. 
  • Pen ini membantu membersihkan / membuang daki kuning pada gigi supaya kelihatan putih sepeti warna asal sediakala. 
  • Jadi anda perlu berdisiplin menjaga kebersihan gigi dan jadikan pen ini sebagai salah satu rawatan sampingan setiap masa.

PEN NIH BOLEH KE GUNA BERSAMA PRODUCT LAIN SEPERTI BERKUMUR DENGAN COLGATE PLAX  DALAM TEMPOH PENGGUNAAN PEN NIH ?
  • Boleh tiada masalah. Lagi bagus. 
  • Nafas segar, pencegahan plax dan kerosakan gigi harus diutamakan untuk gigi kekal sihat dan kuat sepanjang usia. 
  • Usaha lebih hasil pun lebih berkesan.
 Rujuk carta di atas untuk cara penggunaan pen pemutih gigi seperti yang disarankanimage

PASTIKAN ORIGINAL 
KAMI HANYA PROVIDE YANG ORIGINAL SAHAJA 

TESTIMONI PENGGUNA :









100%ORIGINAL
KAMI INTANBEAUTYCENTRE-IBC MERUPAKAN STOKIS SAH !
FREE POSTAGE 
1 Pcs : RM35 (SEM) ; RM40 (SS)

Borong Min 10

BANDINGKAN HARGA KAMI!
PENGHANTARAN: 

KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

Cara Pembelian PEN PEMUTIH GIGI BY RZN BEAUTY
☎ Belian boleh terus Whatsapp  ke 
Jangan lupa like sekali fanpage Kami ye 
Facebook : Intan Beauty Centre
Instagram : @intanbeautycentre
Syarat / Terma Pembelian : Click Sini
Semak Tracking No Anda : Click Sini